- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elar
senior tag
válasz
Redneck #9695 üzenetére
Igen igen, egyelőre minden rendben
Max még azon agyalok, hogy visszamegyek és 58-asra cserélem.
A feleségemnek nagyon tetszik őt megvette az ambilight + nagyon tetszik a képe (neki). Most ott tart, h a nappaliba is vegyünk egy ilyet. (Oda ma hozzák a Samu Q95T-t). Mondtam, h azért ennyire ne ámuljunk bele -
Elar
senior tag
Ma bementem az Euronicsba, hogy vegyek egy c728-at.
Az eladó nagyon nem támogatta az ötletet. Mondta h rengeteget hoznak vissza és sok a hibás.
Inkább vegyem a philips 50pus8506 Philips m
Nézegettem, nekem színhelyesebbnek tűnt valoban a képe.
Aztan betett egy 4k focit es ott meghalt a TCL. A jatekosok körül egy "glória" volt vagy nem is tudom.
Szoval elhoztam a Philipset.
Feleségemnek nagyon bejon a színes háttér 😀 -
Elar
senior tag
válasz
agent11 #9660 üzenetére
Bennem felmerült, hogy az egyébként szuper 65ös Samu 6QF menjen be a hálóba, de orbitális nagynak tűnik.
Tegnap az 50-est határoztam el, de mivel a 728-as csak 55-ös mérettől van, inkább azt veszem meg. Na az 55-ösön is már agyaltam h sok lesz ide - de végül emellett döntöttem.
Most 6-7-8-9-10 évre vennék TV-t a hálóba, legyen elég erős azért
65-nél nem tudom hogy milyen különbségek vannak a tipusok között, de ha belefér és nem fáj akkor sztem 728 -
Elar
senior tag
Van ajánlott fali konzol az 55 c728 hoz?
Most egy régi Ikeas tartó van fent, de gyanítom h az nem lesz jó (a 2 felső ponton fogja a TV-t)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest