Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
üzenetére
összeségében én is elégedett vagyok vele! jó ár érték arányú tv.
(esetleg az időzitett bekapcsolást ha valaki megmutatná, nem találom hol lehet napokra lebontva megdani a taskokat hogy mikor hánykor kapcsoljon magától be ki mint pl egy régi buta samsungon ahol tudtam 5-6 ilyen taskot hozzáadni..)van egy két release film ami valahogy nem az igazi, de meg kell próbálni többet vagy hdr+-t.semmivel sem rosszabb mint a DV, tele a yt hdr+ vs dv összehasonlító videókkal, nekem az jött le hogy tényleg csak izlés dolga ha egyáltalán látszik a különbség...
(de szerintem szarok eleve a remux relasek is, azért van hogy 1-2 sötét)tényleg ha már relase:
Aquamanból tud valaki nekem linkelni vagy release nevét megadni (n**e) hdr+ vagy dv változatot amivel ez a tv megbírkózik?(vimu)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Asus VivoBook X412F - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vhiktor