Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
horseface
csendes újonc
válasz
horseface
üzenetére
Na xda-n megoldották. Kissé aggályos, hogy a szervíz bevitette volna a 3 gombnyomással orvosolható tv-t.... Ideírom hátha valakinek jó lesz. It's sita P mode from service menu. You have to stand on contrast in advanced bright settings and type 9735 to get there. Bejön sz úgynevezett "p" menü, a legalsó pontnál lehet kikapcsolni.
-
horseface
csendes újonc
válasz
horseface
üzenetére
Beszéltem a Tcl ügyfélszolgálattal. Azt mondják ez bizony meghibásodott, én nem fogok tudni mit csinálni vele.... Először azt mondták vigyem vissza ahol vettem. Mondom egyrészt nem fér az autómba ezért jött házhozszállítással,másrészt nem hiszem, hogy a euronicsban megjavítják... Abban maradtunk, hogy holnap kitalálnak valamit... 1 hetes készülék, boldog vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor