- HP notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
horseface
csendes újonc
válasz
horseface #6826 üzenetére
Na xda-n megoldották. Kissé aggályos, hogy a szervíz bevitette volna a 3 gombnyomással orvosolható tv-t.... Ideírom hátha valakinek jó lesz. It's sita P mode from service menu. You have to stand on contrast in advanced bright settings and type 9735 to get there. Bejön sz úgynevezett "p" menü, a legalsó pontnál lehet kikapcsolni.
-
horseface
csendes újonc
válasz
horseface #6825 üzenetére
Beszéltem a Tcl ügyfélszolgálattal. Azt mondják ez bizony meghibásodott, én nem fogok tudni mit csinálni vele.... Először azt mondták vigyem vissza ahol vettem. Mondom egyrészt nem fér az autómba ezért jött házhozszállítással,másrészt nem hiszem, hogy a euronicsban megjavítják... Abban maradtunk, hogy holnap kitalálnak valamit... 1 hetes készülék, boldog vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged