Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
modd3r #23229 üzenetére
Nálam nincs külön erősítő egy digitális dekóderem van meg egy Logitech z506-os hangrendszer. Mindkettőnek külön áramforrás is kell. a tévéhez Ps5 és Xbox Series X is csatlakoztatva van amiknek a hangját külön nem lehet levezetni optikán mivel nincs ilyen csatlakozó egyik konzolon sem. A konzolokról Hdmi csatlakozókon át a kép és a hang is bemegy a tévére és a tévé optikáján megy ki a dekóderbe és onnan a Logitech hangcuccba.
Szerintem ez így leterheli a tévét valamilyen módon. Most úgy oldottam meg hogy a tévé jack kimenetét direktbe összekötöttem a Logiteck Z506-al és így rendben működik a téma (saját hangszoró + fülhallgató módott állítottam be kimenetnek a tévénél).
Persze így ugrik a Dolby Digital, DTS és Dolby Atmos és csak a sztereó hangból lesz kamu surround - kvázi Dolby Surround Pro Logicot kapok eredményül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest