Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndavey
tag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Egyelőre sajnos még nem volt annyira időm állítgatni a TCL C728-at, illetve nincs is annyira támpontom, mint pl az XH90-hez egy csomó youtube videó a képbeállításhoz.
Az eddigi tapasztalatok alapján azt tudnám mondani, hogy színvilágban jobban tetszettek a Sony kicsit természetesebb színei (bár ezen is még valószínű lehet alakítani), illetve a távirányítója valahogy jobban kezelhető volt, mint a TCL-é. Ennél ha gyorsan nyomogatom valamelyik nyilat, akkor hirtelen begyorsul és túlugrik, meg talán egy nagyon picit lassabban is reagál a nyomásokra.
Mozgásmegjelenítésben viszont szerintem jobb a TCL, illetve a feketéi is lehet, hogy szebbek.Viszont van egy furcsa dolog, amit a TCL-nél tapasztaltam. Egyelőre csak netflix tartalmaknál vettem észre, hogy eléggé szemcsés/zajos a kép, és ilyen nem volt a Sonynál. Lehet, hogy csak szoftveres probléma, amit javítanak, illetve a beállításokban a DNR érték magasra állításával valamelyest javul a helyzet, de egy kicsit úgy is látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor