Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
rainman72
üzenetére
Ilyen nálam is volt más (samsung)tv-vel, de csak addig amíg hagyományos régi termosztát volt a szobában és nem is a tv közvetlen közelében.
Nagyon egyszerű a sztori, amikor ki/be kapcsolt belül a két fém alkatrész egy pici ívet húzott, magyarul szikrázott és ez előidézett egy klasszikus elektromágneses impulzus jelenséget.
A pici elektromos szikra hatására ,elektromágneses jel indul el a levegőben és ezt a tv elektronikája vagy a HDMI kábel összeszedi.Nálam a megoldás az volt hogy vásároltam modernebb RF termosztátot. Így a vevője amiben a relé is van, elkerült messzebb a kazán mellé , a szobába meg csak az adó van, ami nem tud ilyet előidézni.
Szinte biztos hogy nálad is ez van, és fogadok hogy az éjjeli lámpádon egy sima manuális billenő kapcsoló van (vagy hasonló) és a termosztát mellett, ebben is egy mini elektromos szikra keletkezik.

Szóval a termosztáttal házi barkáccsal biztosan nem foglalkoznék ,ha már van rá kész megoldás. (új RF termosztát). A lámpa esetleg kaphat egy új kapcsolót aminek nem régiek és oxidáltak az érinkezői ,így sanszos hogy javulhat vele a helyzet.
Majd írd meg bevált e a tippem.
(ui.: egyébként pedig tévéje válogatja mennyire érzényeny erre. nálam ugyanezen a helyen előtte is samsung volt, az soha nem csinálta, az utódja meg naponta 3x is megcsinálta hogy eldobta a HDMI jelet 2 másodpercre amikor a termosztát kapcsolt)
-
balojazz
aktív tag
válasz
rainman72
üzenetére
Én először a rádiós zavarást zárnám ki: tv-n wifi letilt, csatlakozás madzaggal. Ha marad a hiba, akkor a tápkört zavarja valahogy, ami fura, de akkor a termosztátot arrébb tenném máshova, majd teszt. Az egész 5 perc, és megvan a válasz. Majd áruld el, mi volt. Nekem is falon vam, alatta van a termosztát, majd tesztelem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor