- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Vagany #36877 üzenetére
Nálam csak enyhe vignettálás van, ami egyébként elkerülhetetlen. Az a minimum ennél a technológiánál. Nekem az ilyen, ami nálad van már nem fér bele. De nyilván ezt mindenki döntse el maga.
Feltéve, ha nem feltűnő, amikor normál tartalom megy a TV -n. Film, TV műsor, játék, egyebek. Mert akkor egyértelműen nem megfelelő a TV.
-
freeland0806
tag
válasz
Vagany #36877 üzenetére
Nem láttam még olyan LED tévét amin ne lett volna valamilyen szinten, de a tied egyébként nekem már átlépné az ingerküszöbömet és visszaküldeném. Persze csak ha normál tartalomnál is észrevehető. Az enyémen halvány csíkok vannak ugyanilyen tesztvideóval, de amikor filmezek nem befolyásol semmit. Egyes játékoknál már zavaróbb tud lenni, de kibírható
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest