- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Változatos hardverbokréta
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Vagany #36877 üzenetére
Nálam csak enyhe vignettálás van, ami egyébként elkerülhetetlen. Az a minimum ennél a technológiánál. Nekem az ilyen, ami nálad van már nem fér bele. De nyilván ezt mindenki döntse el maga.
Feltéve, ha nem feltűnő, amikor normál tartalom megy a TV -n. Film, TV műsor, játék, egyebek. Mert akkor egyértelműen nem megfelelő a TV.
-
freeland0806
tag
válasz
Vagany #36877 üzenetére
Nem láttam még olyan LED tévét amin ne lett volna valamilyen szinten, de a tied egyébként nekem már átlépné az ingerküszöbömet és visszaküldeném. Persze csak ha normál tartalomnál is észrevehető. Az enyémen halvány csíkok vannak ugyanilyen tesztvideóval, de amikor filmezek nem befolyásol semmit. Egyes játékoknál már zavaróbb tud lenni, de kibírható
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest