Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
aktív tag
válasz
Imi1981
üzenetére
Más C805ön is. Én azt vettem észre, hogy valahogy jobb a mozgás kezelése is (mindkét módban off pedig a rásegítés), színek is mintha másabbak lennének élénkebbek. Nekem jobban tetszik, mint a mozi képmód.
Más: olvastam, hogy a Netflix tervezi bevezetni a HDR10+ -t, vagy talán már be is vezette (?). Tévén nincs lehetőség beállítani valahogy, hogy Dolby Vision helyett HDR-ben nyomja a filmeket a Netflix? Csak kíváncsi lennék
-
Imi1981
veterán
válasz
Imi1981
üzenetére
És végre javították azt a hibát, hogy ha mozi módban használom sdr tartalomhoz és elindítok egy dv filmet akkor dv fényes módban megy és ha leállítom vissza vált mozi képmódba! Ez eddig sose működött rendesen c745-ön. Ennek kimondottan örülök! Remélem még észreveszek pár pozitív dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Automata kávégépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Delta Force (2024)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor