- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
rocco021 #36600 üzenetére
Úgy a legegyszerűbb ahogy írod fat32 kell jaja, utána usbről frissítés opciót kiválasztani.
Én a kevésbé egyszerűbb módját választottam pc hiányában és telefonhoz inkompatibilis pendriveal a kezemben. Azért leírom, akik hasonló cipőben járnak.
Leszedtem telón a zipet.
Átraktam a tévére a send files to tv nevezetű appal amit telóra és a tévére is felraktam előtte.
Pendriveot bedugtam. Tévén leformáztam.
CX File Explorerrel kikerestem a FW zip fájl helyét és rámásoltam a pendrivera. Siker. Ezt csak azoknak írom, akiknek esetleg nincs pc vagy nincs pendrivehoz való adapterük (vagymi) telóhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest