Új hozzászólás Aktív témák
-
Till@
aktív tag
válasz
koppasz1986 #34685 üzenetére
Próbáltam az elsők között, ha csak nem legelőször.DV Játék módban nem kapod azt a képi világot mint IQ vagy fényes módban,valahogy nem az igazi, szerintem.
Nem működik a precíziós részlet, hiába aktív a kapcsoló, pedig számomra sokat dobott a látványon.
Szerintem még fényerőben is alulmarad DV játék módban, de ez csak méréssel lehetne igazolni.
Azt még el tudnám fogadni, hogy kell neki külső lejátszó, de hogy ott is meg legyen kötve a kezem a játék móddal , azt már nem. -
DeadmaN89
csendes tag
válasz
koppasz1986 #34685 üzenetére
Szia, konkrétan milyen külső lejátszóra gondolsz aminek a game módja tuti jó? Visszaolvastam a bejegyzéseidet de nem jöttem rá mit használasz. Kinhank G1 minden beállítását próbáltam, de a Netflix prémium ugyan úgy mikrolaggos maradt DV tartalmak esetén, helyenként durvábban mint a TV saját HW-én futtatva a Netflixet. Egy Homatics-al még lehet tennék egy próbát ha tudnék kifogni használt olcsóbbat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bittorrent topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest