Új hozzászólás Aktív témák
-
Till@
aktív tag
válasz
koppasz1986 #34685 üzenetére
Próbáltam az elsők között, ha csak nem legelőször.DV Játék módban nem kapod azt a képi világot mint IQ vagy fényes módban,valahogy nem az igazi, szerintem.
Nem működik a precíziós részlet, hiába aktív a kapcsoló, pedig számomra sokat dobott a látványon.
Szerintem még fényerőben is alulmarad DV játék módban, de ez csak méréssel lehetne igazolni.
Azt még el tudnám fogadni, hogy kell neki külső lejátszó, de hogy ott is meg legyen kötve a kezem a játék móddal , azt már nem. -
DeadmaN89
csendes tag
válasz
koppasz1986 #34685 üzenetére
Szia, konkrétan milyen külső lejátszóra gondolsz aminek a game módja tuti jó? Visszaolvastam a bejegyzéseidet de nem jöttem rá mit használasz. Kinhank G1 minden beállítását próbáltam, de a Netflix prémium ugyan úgy mikrolaggos maradt DV tartalmak esetén, helyenként durvábban mint a TV saját HW-én futtatva a Netflixet. Egy Homatics-al még lehet tennék egy próbát ha tudnék kifogni használt olcsóbbat...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged