Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Till@
aktív tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Próbáltam az elsők között, ha csak nem legelőször.DV Játék módban nem kapod azt a képi világot mint IQ vagy fényes módban,valahogy nem az igazi, szerintem.
Nem működik a precíziós részlet, hiába aktív a kapcsoló, pedig számomra sokat dobott a látványon.
Szerintem még fényerőben is alulmarad DV játék módban, de ez csak méréssel lehetne igazolni.
Azt még el tudnám fogadni, hogy kell neki külső lejátszó, de hogy ott is meg legyen kötve a kezem a játék móddal , azt már nem. -
DeadmaN89
csendes tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Szia, konkrétan milyen külső lejátszóra gondolsz aminek a game módja tuti jó? Visszaolvastam a bejegyzéseidet de nem jöttem rá mit használasz. Kinhank G1 minden beállítását próbáltam, de a Netflix prémium ugyan úgy mikrolaggos maradt DV tartalmak esetén, helyenként durvábban mint a TV saját HW-én futtatva a Netflixet. Egy Homatics-al még lehet tennék egy próbát ha tudnék kifogni használt olcsóbbat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen széket vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor