Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
BlueSteel #34411 üzenetére
Megnéztem újra mindegyiket, többször is. Nem akad egyik sem, csak amit írtam.
Egyébként tovább teszteltem e miatt a TV-t. Hajnali négyig toltam, meg ma egész délelőtt. Ami biztosnak látszik:Saját appok:
Netflix: Kuka. Minél többet tesztelem annál biztosabb. Nekem használhatatlan az akadások miatt.
Max, Disney, Sky: Hibátlanok.
Prime: Nagyon ritkán látok rajta egy-egy megtorpanást, még a nézhető szintet adja. Nem ilyennek kéne lennie, de bármennyire is zavar, azt mondom használható.
Youtube: Nem tudom mi történt, de tegnap este óta vadásznom kellett a hibákat rajta. Egyszerűen alig találtam olyan videót, amin megröccen a kép. Azok is jók voltak, amik eleinte nem.
Z9X-rőll továbbra is hibatlan az összes filmmel.amit csak próbáltam, akárcsak a Fire TV-ről.
Amit csináltam:
1. Frisítettem a firmware-t.
2. Találtam egy másoknál bevált próbálkozást. Kikapcsoltam az USB hibakeresést a fejlesztői beállításoknál. Aztán teszteltem, szerintem nálam nem jelentett változást.
3. Még egy NET-es, Youtube-os megoldás aminek a hozzá szólási alapján sokaknak működött. DV lejátszása alatt, IQ beállításnál állítólag nem lehet véglegesen kikapcsolni a mozgás javítást, mert a következő ilyen filmnél visszaáll. Ilyenkor DV lejátszása alatt kell kelnilőni, majd át kell lépni világos vagy sötét módba, és úgy is kikapcsolni teljesen. Így már megjegyzi az IQ módban is, és ez megoldja a Netflix akadást. Nálam ez sem működött, de ott sokan istennek tekintik a feltöltőt, merj jó let a TV-jük.Most 3 nap pihi mert utazunk, de utána folytatom, amíg csak el nem érem a 14 napot. De ha ez így marad, akkor azt hiszem elmondhatom, hogy a hibája ellenére is vettem egy nagyon nagyon jó TV-t, kategóriájában egész jó áron.
85C765
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Onkyo tx-nr626
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- TCL Qled 55coll 10BIT Android hibátlan dobozában
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged