Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Celtis
üzenetére
Én is megnéznék egy nem akadóst, vagyis olyat ami hibátlan, kíváncsi leszek kiderül e valaha hogy mi az akadás és egyéb hibák oka, de én egyre jobban az irányba hajlok, hogy itt már nem szoftveres anomáliáról beszélünk itt inkább a gyártásban kell a hibát keresni, jó jó tudom voltak itt panelcserék de ahogy olvasom ott sem szűnt meg a hiba, legalábbis én ilyet nem olvastam.
Az a fura hogy van olyan film ahol szinte tökéletes a kép, és mint írtam van aminél elviselhetetlen (számomra).
Tudom lehet azt mondani hogy akkor ne nézzek olyat, de akkor meg mi a francnak a funkció a TV-ben és mire is adtam ki a pénzt ha csak erősen kompromisszumos a dolog?
-
kokokka
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Nem ma kezdtem hidd el. Ha azt írom nem akad, akkor az úgy is van. Egyenlőre legalább is, és remélem így is marad. Különösen háklis vagyok rá, amit itthon más nem lát, engem az is zavar. Minden nap szét tesztelem, van még két hetem rá, ha kiderülne, hogy valami nem jó, de most az. Tegnap teszteltem különböző HDMI kábeleket és igen, van olyan, amelyikkel tudtam produkálni a hibát, de ha vissza kötöttem mindent az első állapotra, megszünt az akadás. Próbáltam mindent közvetlenül a TV-re kötve és AV-n keresztül is, utóbbi a jobb megoldás ezt már látom. eArc-on teljesen jó, még ma is a padlóról szedegetem az állam olyan kepe van.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vhiktor