Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Celtis #34340 üzenetére
Én is megnéznék egy nem akadóst, vagyis olyat ami hibátlan, kíváncsi leszek kiderül e valaha hogy mi az akadás és egyéb hibák oka, de én egyre jobban az irányba hajlok, hogy itt már nem szoftveres anomáliáról beszélünk itt inkább a gyártásban kell a hibát keresni, jó jó tudom voltak itt panelcserék de ahogy olvasom ott sem szűnt meg a hiba, legalábbis én ilyet nem olvastam.
Az a fura hogy van olyan film ahol szinte tökéletes a kép, és mint írtam van aminél elviselhetetlen (számomra).
Tudom lehet azt mondani hogy akkor ne nézzek olyat, de akkor meg mi a francnak a funkció a TV-ben és mire is adtam ki a pénzt ha csak erősen kompromisszumos a dolog? -
kokokka
addikt
válasz
Celtis #34340 üzenetére
Nem ma kezdtem hidd el. Ha azt írom nem akad, akkor az úgy is van. Egyenlőre legalább is, és remélem így is marad. Különösen háklis vagyok rá, amit itthon más nem lát, engem az is zavar. Minden nap szét tesztelem, van még két hetem rá, ha kiderülne, hogy valami nem jó, de most az. Tegnap teszteltem különböző HDMI kábeleket és igen, van olyan, amelyikkel tudtam produkálni a hibát, de ha vissza kötöttem mindent az első állapotra, megszünt az akadás. Próbáltam mindent közvetlenül a TV-re kötve és AV-n keresztül is, utóbbi a jobb megoldás ezt már látom. eArc-on teljesen jó, még ma is a padlóról szedegetem az állam olyan kepe van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest