- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Socket AM4
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
mikrofon #34151 üzenetére
Akkorra már a szervizben volt panelcserével, a 4k120 disznóságra meg jóval később jöttem rá, amúgy meg valami apróbetűs leírás utal is rá hogy ez valami technikai disznóság. Úgyhogy megtartottuk, mostmár csak használjuk néha, amíg nem lelek egy tényleg minőségibb utódát. De nekem demek tanulságok, ha végigolvaszad (meg a sokszáz user nyűgjeit-bajait).
Az én hibám, hogy megvettem.
Ez van, együtt élünk még egy darabig vele.
Ez mentesíti ezt a másodpiaci bóvligyártót? Nem. Korrekt ilyen "Fele sem igaz"-t játszani a vásárlókkal? Nem.
Maradjunk annyiban, hogy a legakciósabb árakat sem nagyon éri meg, ez a tanulság. (Számomra).
Valamikor év elején megmozdult bennem a kisördög, eladjam és lecseréljem egy c805-re. Utána kezdtem el megint itt olvasgatni, milyenek az újabb modellek.
Hamar rájöttem, hogy dehogy cserélem. Ennyi panasz meg anomália a népmesében sincs, mint ezekkel. Már röhögöm, ha adnak ki OLED-etkicsit olcsóbban, kazal hibával.
Ps: 14 napon belül örültem, hogy cseréltek rajta főalkatrészt, és legalább a hdmi inputok működtek.
A többit leírtam azt gondolom....rakás xar, de olcsó cuccok. Ennyi. (Aki egyáltalán ért hozzá, annak meg idő és xopás amíg kalapál rajtuk valamit...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Socket AM4
- Renault, Dacia topik
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest