- Azonnali notebookos kérdések órája
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadmaN89
csendes tag
válasz
mikrofon #34139 üzenetére
"Egyre több az Olcsó János, aki bemegy a helyi Coop-ba vesz egy rúd akciós párizsit, majd elégedetlenkedik hogy nem is szalámi."
Tudatosan nem akartam veled foglalkozni, eddig kb. háromszor nyeltem egy nagyot, de eddig bírtam. Kit tisztelhetek benned, hogy az itt hozzászólókat a fent idézett "hozzászólásoddal" meg nárcisztikus stb. jelzőkkel illeted? Őszintén nem értem, hogy neked mi bajod van. A hozzászólások nagy része a frame droppokról konstruktív, aki érintett a jelenség kapcsán megoldást keres, ahogy jómagam is. Süt a hozzászólásaidból hogy kb. mindenkit idiótának nézel aki ezekről a problémákról számol be, és kitartasz az álláspontod mellet, hogy mindenkinek hibás a TV-je aki ilyen jelenséget mer jelenteni, vagy túl érzékeny/magas az elvárása, küldje vissza, vigye szervizbe stb., ezzel nem sokat segítesz. Leírták, hogy alaplapot is cseréltek, maradt az issue, szerviz nem oldotta meg, nem is fogja. Van 1-2 probléma felvetés ami már nekem is kukacoskodás, de hagyjuk már hogy a probléma felvetők többségénél irreálisak az elvárások, 8 éves közép-alsó kat. LG TV-n fluid a kép, 6 éves Samsung közép kat. szintén, ezen a TCL felső kategórián meg frame droppol. Nekem fontos, hogy más is látja ugyan azokat a problémákat amiket én, és együtt keresünk megoldást, szerintem az egész fórum erről szól. Uram bocsá' hogy elvárom azt amit a 8 éves készülék kipipált. Örülök, hogy neked nincs bajod, de szemmel láthatóan gyűlnek azok a fórumozók, akiknek azért akadnak. A hsz.-ek nagy része megoldás keresés bizonyos problémákra, amik attól hogy te nem fogadod el, degradálod, még valósak többek szemében. Kérlek, hogy tiszteld meg a többieket, és lépj tovább. Ha segíteni érdemben nem tudsz (nem is várom el tőled) legalább ne rombold a morált.
-
turho
addikt
válasz
mikrofon #34139 üzenetére
Bár még senki sem válaszolt nekem sem arra, hogy az új modellek milyenek ilyen vonatkozásban, de én 3 éve azért haragszom a legjobban, mert kamu 4k120 tv-t vettem, homályos váltottsoros 2k üzembe kapcsol ha megkapja a 4k120-át.... (A sztárrá reklámozott 65c728....)
Hányat tesztelték már, hogy valós 4k120 jelet kapva, az ő TCL modelljük szintén leskáláz?
Együtt élek vele, panelcserével indult a közös életünk, filmezni ezen a szinten egész jó, de mivel 3 éve követgetem a topicot, és egy tömény okosság meg panaszáradat meg anomália, a büdös életben nem veszek többé a márkától semmit.
Mostmár nem alapelvárás, hogy egy készülék kicsomagolva urambocsá működjön mi t tv, aminek eladták?
Mellette szólt az akciós ár, meg hogy QLED, meg az 5 év gar.
Következő tv-m, x éven belül, egy normális modell lesz, amit nem kell hekkelni, tutujgatni, fórumozni utána egy csomót, meg mérgelődni a processzorhibákon, variálni mindenféle fw-rel, mert a készülék nem manageli saját magát, support ilyen téren egy kétcsillagos lózung, primitívebb képfedolgozáson, stb.
Mondjuk saját fillérbaxó hibám és akkori anyagi helyzetem, meg a jó reklám - szóval magamat is hibáztatom.
És elég nagy pofáraesés volt, mikor a 4080 vga-n beállított 4k120 videojel adott egy homályos, fátyolosabb, nem szebb, ámde gyorskamu képet.
Eladtam a pc-t, jobb is, Xbox SX szintet kiszolgálja ez fos. Hja, ez is homályos 4k120 természetesen, de mivel marha gyenge a konzol, nemigen kell 4k60 output felé erőltetni.
Filmek? Igyekszem jobb minőségű 1080p-ket nézni inkább, az uhd DV mód használhatatlan, a HDR módok csak vaksötétben tudnak valamiféle látszólagos élményt kínálni.
Bánom, hogy nem egy LG-t vettem anno? Igen, elég sokszor bánom. Ha alaposabban utánajárok, akkor inkább várok egy évet.
Hja, hogy szuperakciós volt? Bele is ugrottam, a félkamu félig kiforrott gagyiba inkábbhogy dícsérjem is: egy Hitachi HK6000 tv-t váltott, na ahhoz képest szuper volt
Azt hiszem, nem olvasgatom inkább a topicot, csak nem vagyok megbékélve, ezt hozta ki belőlem. Kicsi pénzért csak kamu van meg félmegoldások, soha be nem fejezett fw-ök, tróger support, érdekes szervizháttér.
(Hja, egy hétig cserélték a panelt anno, nem hozták házhoz, elvitték....mi volt vadiújan a baja? Mindkét hdmi 2.1 input gyári hibás volt, villódzott. Isten kábelével is).
Hja, azt mondtam, hogy gyárileg erősen túlteng a piros szín, szóval kalibrálgathattam is egy ideig?
I Love TCL.
Ps: vegyen hozzá mediaplayert ezek után, akinek nyóc anya van, márkásabb 6-7 éves készülékek meg lejátszanak mindent 4k tartalmat is hibátlanul, mert nem ilyen tadzsik cpu van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Jamo HCS 606 5.1 házimozi hangfalszett
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest