- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
DeadmaN89 #34215 üzenetére
Degradalod itt semmilyen értelemben nem helyes. Gondolom arra gondoltál hogy kicsinyítem csak menő idegen szóval szeretted volna kifejezni....
Te szemedben kicsinyítem....
Az év szememben te meg felfújod túlzod....
....neked nincs bajod, de szemmel láthatóan gyűlnek azok a fórumozók, akiknek azért akadnak....
Ezt nevezik irigységnek.... Ezért gyűlölni elég sajátos lelki világ....Persze az is igaz én teszek is érte hogy ne legyen hibám... Én csak kijelzőnek használom mert erre tökéletes. Át hogy nagyobb szép a képe még azok is elismerik akikre hivatkozol. Akkor aki tudatos az miért nem használja ki, élvezi ezt az előnyét. Én ezt teszem.
A rendszere csapni való.
Ezt nem is titkolom, hanem rendszeresen leírom, hogy javasolt mellé médialejátszó a nyugalom érdekében és megfelelő élvezethez.
Ha nem lenne teli ilyen siránkozásokkal és ennyi panaszkodással ez a topik, akkor lehet hogy aki jön és nézelődik annak feltűnik, hogy rendszeresen leírom hogy javasolt mellé legalább egy médialejátszó. Aztán ha olvassa eldönti hogy szeretne-e egy médialejátszót vagy inkább nem és másik márkát választ.
Én kettőt használok. Egyet streaming-re egyet offline tartalomra. Nincs is semmilyen problémám.....
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest