Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Igen, ezt javasoltam én is először. Meg a gyári visszaállítást. Aztán ha ezek nem hoznak semmilyen pozitív változást, akkor nyúlnék csak jobban hozzá. Pl. FW újratelepítés.
Itt tényleg az a probléma, ha meg is oldja, és később visszajön, akkor bukhatja az elállást. Aztán nem biztos, hogy egy IMG újratelepítés véglegesen megold minden problémát. Csak esélyes. Mert szerintem az sem nyúl hozzá minden fájlhoz, partícióhoz. Ráadásul szerintem nem zárható ki a szoftveres hiba sem.
Én sem azt mondom, hogy küldje vissza egyből és szar az egész...csak hát érdemes ezzel számolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung QE65Q80TATXXH (4K-120Hz HD) Hibátlan állapotban!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Philips 55PUS8209 4K UHD QLED VRR
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- DELL Universal Dock UD22
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest