Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
TheMartin03 #33064 üzenetére
ó, egy kolléga
Én pár napja majdnem megvettem egy LG oled-et web-en, mert tényleg kb pont annyi volt, amit max szánnék rá.
Mondom benézek az oled topikba...erre pont akkor írnak arról, hog vki 3 év alatt 4 kijelzőt cseréltetett, a másik fotót tett be róla, hogy pár év után a széleken széthullanak/elhalnak a pixelek, a másiknak meg ferdén tették be a keretbe a panelt. Mondom köszönöm, léptem.
Megnéztem, hogy mi a lehetőség akkor, ha nem oled és mondjuk DV is kellene, aztán a TCL-nél kötöttem ki...pár óráig.
Mert beleolvastam ebbe a topikba is (és most is olvasom) és szerintem nem lesz ebből TV vásárlás itt sem, ahogy figyelem a dolgokat...tényleg nem sértésként, meg mindig vannak kivételek, de olcsó hús...
Aztán lehet simán semmi bajom nem lenne a vett eszközzel, de ismerve magamat, minden apró hibát figyelnék, és ha valami nem olyan lenne mint a régi tévén, akkor már szétvetne az ideg...ezt megspórolva magamnak, inkább nézem tovább, ami van.
Vagy ha esetleg tényleg lesz valami kihagyhatatlan vétel, akkor lenyelem a békát. -
HF77
őstag
válasz
megveszed, kipróbálod, és ha valami nagyon nem tetszik max megy vissza!
-
Celtis
veterán
válasz
A Netlfix Premium ami igazán problémás.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest