Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
boborján2
üzenetére
Ez az, hogy játékon belül nem emelete meg a felbontást, levettem volna, ha úgy van. Amíg csak a Windows fut, az gördülékeny, gyors, probléma mentes, amint indul a játék, lőttek ennek. Lehet, hogy csak én nem vagyok tisztában a dolgokkal és ez tök természetes, de nem értem, hogy miért vált felbontást úgy, hogy egyébként a beállításokban pedig marad fHD vagy nem tudom, hogy mi történik ilyenkor.... Az most jutott eszembe, hogy a 60 vagy 120hz-ről átvált 24-re. Lehet, hogy felskálázza automatikusan 4k-ra? Ha van ilyen, akkor azt ki lehet kapcsolni? Mondjuk még csak egy játékot próbáltam, megnézem másikkal is, hogy ott mit produkál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor