Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
Vhiktor #30049 üzenetére
Többek közt az RTINGS is és más oldalak is prezentálták a jelenséget több kijelzővel más gyártóktól több játékkal, a megannyi fórumposztról youtube-ra felvett videóról nem is beszélve. PC-n a vrr a játékoktól független. Konzolon tudom hogy nem támogatja mindegyik.
Amúgy nem látom ezt a kérdést nagyon rejtélyesnek. Ez a flicker dolog, ahogy a VA panelek extrém utánhuzása is vrr-el, a nagyon váltakozó fps-ek közben lesz szemmel látható. Konzolon nincs igazán lehetőség ezt manuálisan előidézni, ha egy játék pl 120hz módja megfelelően stabilan 120fps környékén mozog, akkor ezek közel sem lesznek olyan látványosak, mintha pcn picit feljebb téve a felbontást vagy részletességet vagy bármit könnyedén elérhetnénk azt, hogy az adott játék akár 40-120fps között ugráljon, ami ugye a vrr lényege is volna.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Vhiktor #30049 üzenetére
Szerintem ez ugyanaz mint a filekben az akadozás. Valaki észreveszi valaki nem.
Am ott jön elő amikor 120-ról hirtelen leesik az fps valamiért (pl. háttértrhoz nyűl a gép). Játékok töltőképernyő, inventoryk, mapok nézegetése. Legutóbb viszont már a HOMM V-ön is láttam a csatamezőn sajnos. Azért van olyan játék ahol észrevehetetlen.
Legjobb teszt még mindig a Forza Horizon 4 tölőképernyője.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest