-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki58
senior tag
válasz
gab1ka
üzenetére
Köszönöm! igazad van, a jó OLED a csúcs. Nekem nincs, de sok helyen járok, és ebből adódóan találkozom sokfajta készülékkel, rosszal is. Szerencsére, ha aktuális lesz a vétel, vissza tudok menni ezekre a helyekre egy komolyabb szemlére.
Igen, a jó OLED képe nagyon szép. Tipustól és kortól is függhet a képe.
Igen, várom az infókat a 855-ről, de nem nagyon csordogál. Egy 600 ezres Samsung OLED-hez volt mostanában szerencsém. nem volt számomra meggyőző. Érdekes, hogy meg szerettem volna venni a tipust, intéztem a papírokat, és közben bekapcsoltam a saját tv-met. Az ügyintézés leállt. Az öreg Sony olyan képet produkált, ami miatt nem érte volna meg a csere. Talán csak a méret miatt, lett volna jó. Természetesen jobb volt, de nem annyival...
Ugyan, azt mondtam, de nem zárnám ki az OLED-et. Ki tudja még. Sajnálom lecserélni a mostanit, de el jön az idő, amikor bekattanok.
Jó volt az infó, amiket mondtál. Kritikusabban fogom nézni ezeket a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor