- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
gycs02
tag
válasz
tigipuf #29455 üzenetére
Szia!
Ezen valahogy átsiklottál:
[link]
Ezért rákérdeznék még egyszer.
Leírnád egy kicsit részletesebben. Nálunk műholdas stb van, ami nem androidos. A TVn a bt be van kapcsolva. A dupla visszanyílra annyi történik, hogy az elsőre kiírja, hogy melyik hdmit használom másodikra eltűnik a felírat. TV c805.
Köszi -
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
tigipuf #29455 üzenetére
Hol írtam én olyat hogy nem hiszem el? Mikor bántottalak bármivel is? Én azt írtam hogy nekem nem sikerült. Ez nem azt jelenti hogy nem is lehet.
Ez ennyire titok hogy könyörögni kell, hogy meg legyen osztva a fórum tagjaival amikor sokan örülnének neki? Ha titok akkor inkább ne is írd hogy Neked megy....
Mi van mostanában az emberekkel? Megsütött mindenkit a nap?
Egyszerűen félelmetes ami mostanában megy....
Eszem megáll.Ezek után remélem nem szoktál soha segítséget kérni vagy ha igen akkor nem kapsz vagy ha kapsz akkor ilyen flegma stilusb. Pedig nem szoktam ilyeneket mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged