Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Igen tudom, ezzel teljesen tisztában vagyok, ezt még spec sheet-ből is ki lehet következtetni. Ez egy 2016-os modell, akkoriban sok olyan funkció nem is létezett ami manapság már alap. Azzal tisztában vagyok hogy bármit veszek ami nem alsópolcos az előrelépés lesz számomra. Nem fejlesztek, nem a jobbat keresem, kényszerűségből most kell megvennem azt az új tévét, amit csak késő őszre terveztem, a mostaninak sok volt a kb 30.000 óra, elromlott. Majd megnézem a szervíz menüben mennyi is volt pontosan.
@Celtis: 30 éve nem nézek tévéadást
. Amúgy igen tudok a jelenségről, miszerint az európai 50hz-es jelekkel gondja volt akkoriban sok tévének, nem csak Samsungoknak, szerencsére engem nem érint ez, talán a HDTVTEST-es Vincent fejtette ki bővebben a miértjét. Hogy teljesen alkalmatlan lenne a HDR-hez, azt azért erős túlzásnak érzem, ez nem egy 300nites ips. A HDR-hez nem csak local dimming kell, persze a fekete nem olyan szép edge lit-tel, de 2016ban az 1400nitet igencsak megtapsolták még ha csak 10mp-ig is tartotta a tévé, manapság pedig továbbra is kb premium feature. Amúgy a HDR sem izgatott soha igazán, no nem azért mert bármi baj lett volna vele, hanem mert annyira fájt utána visszaváltani SDR-re
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Amúgy igen tudok a jelenségről, miszerint az európai 50hz-es jelekkel gondja volt akkoriban sok tévének, nem csak Samsungoknak, szerencsére engem nem érint ez, talán a HDTVTEST-es Vincent fejtette ki bővebben a miértjét. Hogy teljesen alkalmatlan lenne a HDR-hez, azt azért erős túlzásnak érzem, ez nem egy 300nites ips. A HDR-hez nem csak local dimming kell, persze a fekete nem olyan szép edge lit-tel, de 2016ban az 1400nitet igencsak megtapsolták még ha csak 10mp-ig is tartotta a tévé, manapság pedig továbbra is kb premium feature. Amúgy a HDR sem izgatott soha igazán, no nem azért mert bármi baj lett volna vele, hanem mert annyira fájt utána visszaváltani SDR-re