- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
Stealth #29321 üzenetére
A C805-ről fog majd teszt érkezni? Ehhez a típushoz van elérhető legjobb képi beállítás? Korábban olvastam róla, hogy valahol fel vannak töltve ilyen beállítások, de azt már nem, hogy hol. Olvasgatom rendszeresen a topicot, gyűlnek a tapasztalatok a fent említett típussal kapcsolatban, sajnos viszont én egyelőre nem tudom használni a TV-t, így per pillanat még azt sem tudom, hogy melyik fw van rajta és hogy miként viselkedik. A rövid teszt alapján, ami főként youtube és Telekom IPTV volt, nem vettem észre akadást vagy bármilyen hibát, persze a képbeállításokba nem merültem bele, mert eléggé sok minden van, amiről még nagyon azt sem tudom, hogy micsoda, használ-e vagy éppen ront az összképen. Viszont ezek a letölthető vagy online megnézhető képbeállítások engem is érdekelnek majd, amennyiben még látványosabbá lehet tenni velük a dolgokat.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Stealth #29321 üzenetére
Már hónapok óta elérhetőek tesztek a tv-ről több helyen, tisztában vagyok a műszaki paramétereivel meg a mért eredményekkel, nem tudom mire kéne még várni.
Mondjuk azt sem értem hogy az n+1-dik teszt megnézése után mi változik azoknál akiknél most is akadoznak a filmek otthon.Sajnos mostanra felgyorsult az újítás, már nem olyan kényelmes számomra mint eddig...legalábbis a tegnap reggel megjelent színes csíkok szerint a tévémen.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest