Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
dm1970
üzenetére
Biztonság menüben szokott lenni. Nálam:
- Adatvédelem
- Biztonság és korlátozások
- Ismeretlen forrásokValószínű nálad is így, vagy hasonló helyen van. Az biztos, hogy biztonsággal kapcsolatos rész alatt kell keresni.
Egyébként úgy emlékszem akkor is át tudod állítani, ha telepíteni szeretnéd az apk -t. Mert megkérdezi a TV. Ezt próbáltad?
-
st6969
őstag
válasz
dm1970
üzenetére
Szia,
nekem ez egy elég nagy csalódás a Google TV rendszernél: azt gondoltam, hogy szinte "minden" releváns appot fel tudok tenni a tv-re, amit a telefonra is, különben mit ér az, hogy Google TV a rendszer? Hát nem lehet. De még a Fotók alkalmazást sem
Mamának szerettem volna végig pörgetni a Fotókba szinkronizált nyaralás képeket, de nem találtam megoldást rá. Mondom, akkor marad a régi módszer: telefon tükrözés. Csak hát annak a minősége TCL-en erősen kompromisszumos.
Ha megvannak a streaming appjaid egy adott rendszeren, akkor szerintem oly' mindegy, hogy milyen a tv-d rendszere. A saját felhasználásomban én nem látom semmilyen előnyét annak, hogy ez Google TV. Semmivel nem ad többet, mint a 10 éves Samsungomon a mittudomén milyen rendszer. Ugyanezt tudtam megcsinálni azon is, kivéve a Disney+, azt nem fejlesztették le arra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL Charge 5
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mamának szerettem volna végig pörgetni a Fotókba szinkronizált nyaralás képeket, de nem találtam megoldást rá. Mondom, akkor marad a régi módszer: telefon tükrözés. Csak hát annak a minősége TCL-en erősen kompromisszumos.
Vhiktor