Hirdetés
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Frissítettem v3-ra de a sdr -hdr fényerő mindig ugyan olyan mindkét képmódon. Ha hdr -en feltolom 100-ra akkor leállítás után sdr is 100-on lesz. Ez valamiért nem működik megfelelően. Dv esetében nincs gond. Valamelyik nap lehet csinálok egy gyári alapra állítást és lehet megoldja a problémát.
1 észrevétel! Dinamikus képmódon működik hdr -sdr fényerő váltás! Szabvány és mozi képmódban nem. Na mindegy belőttem amennyire lehet ugyan olyanra mint a mozi képmódot és dinamikus képmódon használom hdr film nézésekor. Sdr filmnél vissza váltok mozira. Ettől függetlenül csinálok majd valamelyik nap egy gyári alapra állítást.
-
Imi1981
veterán
Ez jó hír. Te használtad a v1-et? A fekete megjelenítés ( hdr és dv esetén a fekete sávok) ugyan olyan jó mint v1-en? A v1-en ugye ezen javítottak előző firmwarekhez képest. Őszintén félek frissíteni mert most a képpel nagyon elégedett vagyok ( fekete mélyebb mint előző firmwareken) és csak ez a hdr fényerő a hiba van ennél a v1-nél. Legalábbis amit észrevettem és zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor