Hirdetés
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Egérpad topik
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redlight2
tag
válasz
vonSux
üzenetére
Ma jött meg
még nem tudtam tesztelni nagyon. Összepakoltam a tv-vel, gond nélkül eARC-on megy minden. Nagy ,nehéz ,minőséginek hatò cucc. Így elsőre a bass az valami brutàl
még tvadásnàl is. Gyors belehalgattam pàr letöltött tartalmamba , ott még jobban szòl. A beszéd szerintem jobban érthető, mint a tv hangszòròival. Tisztàn szòlnak a magasok is. Sőt...olyan részleteket is hallok, amit eddig nem
pedig nem vagyok vàjtfülű
Holnap szabis vagyok..le akarom tesztelni rendesen.Ezért is kérdeztem itt a topicban, hogy a tv-n a hangfeldolgozàst hagyjam-e auto-n? Illetve a Digitàlis hangkimenetet is hagyjam-e auto-n? Vagy azt inkább HDMi jeltovábbításra kellene állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

még nem tudtam tesztelni nagyon. Összepakoltam a tv-vel, gond nélkül eARC-on megy minden. Nagy ,nehéz ,minőséginek hatò cucc. Így elsőre a bass az valami brutàl
még tvadásnàl is. Gyors belehalgattam pàr letöltött tartalmamba , ott még jobban szòl. A beszéd szerintem jobban érthető, mint a tv hangszòròival. Tisztàn szòlnak a magasok is. Sőt...olyan részleteket is hallok, amit eddig nem
pedig nem vagyok vàjtfülű
Vhiktor