Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A C645-ös tévét szerintem ne belépő kategóriába soroljuk, inkább alsó-középkategória.
Ebben a cikkben a középkategóriába rakják, ami szerintem túlzás: [link]A belépő kategória a TCL-nél jelenleg (szerintem): S5200, S5400A, S5400AF, S5400A, P635, P639, P638
Viszont ahogy láthatjátok, ez a cikk a P638-at is a középkategóriába sorolja: [link]A QLED panellel szerelteket már az alsó-középkategóriába tenném.
Ráadásul ha megnézzük az új árait a tévének, akkor nagyon nem belépő szintű tévének van árazva.
Például a 43" C645-ös megjelenésekor 220.590 Ft volt, utána 170.000 Ft körül ment, majd folyamatosan ment lefele. -
Atis45
aktív tag
Én ezt úgy megértem. (vagyis nem) Nem egy 1-2 éve indult gyártónak a termékéről van szó. Nálam is csak usb-ről való lejátszásnál van probléma. Streamingnél nincs semmi gond, legalább is nem veszem észre. Külső meghajtóról meg akadozik még az 1080-as film is.
És ezt mondom úgy, hogy engem annyira nem zavar, mert vinyóról jó ha egy hónapba egy filmet megnézünk. (azt meg kibírjuk) Csak azért mégis, tudjon már lejátszani egy filmet akadás mentesen. Szerintem ez nem olyan nagy extra kérés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3691
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest