- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- OLED TV topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Peterka31 #22736 üzenetére
Én valószínűnek tartom, hogy azért döccen , akad pár percenként mert nem tud kadenciahelyes lejátszást a tv. Ezt drágább modellekben jobban megoldják ( azok se tudnak kadenciahelyes lejátszást de valahogy mégis megoldják hogy ne akadjon) de alsóbb kategóriában úgylátszik nem foglalkoznak vele. Az előző tévém samsung 48 h6400 is döccent időközönként. Megoldás külső lejátszó ( amazon fire tv 4k max, xiaomi mi box s, Apple-TV stb.).
Ez most csak szerintem van így de lehet nálad épp más miatt van!Közben már írták előttem páran.
-
mikrofon
veterán
válasz
Peterka31 #22736 üzenetére
Ez az AFR hiányára utal. Ha ezt látod és ennyire zavart akkor ezen külső lejátszóval lehet csak segíteni. Ha tárolt tartalmakat akarsz így nézni akkor egy olyan boxra van szükséged amin CE fut. Ha a DV tartalmak is érdekelnek l, akkor az a drágább kategóriában jól működik. Pl a homatics box r 4k plus valamelyik változata már nagyon jól dolgozik. A legolcsóbb változata a Nokia 8010.
Ebben a topikban rendszeresen beszéd téma: [link]
Korábban milyen tv-n és milyen lejátszóval néztél filmeket hogy ezt nem láttad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest