- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kompakt vízhűtés
- Felirat égetés filmre !!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsik
őstag
válasz
Parmezan77 #20291 üzenetére
Kaphatnék egy linket, vagy valamit, hogy milyen progival lehet megnézni a fájlokban, hogy kamu vagy valós a dovi?
Köszi. -
tomp
félisten
válasz
Holnap délelőttre szerintem meglesz a leírás. Csak most egész nap meló volt. 4-kor ébresztő és most tartok hazafelé.
-
flash-
veterán
válasz
na ez komoly! hát igen van így is különbség.
Azért ha 1-2 konkrét anyagot (filmet) tudnátok ajánlani, klassz lenne, akkor átérezném milyen is a rendes dolby vision! (bár amiket néztem dv- hdr összehasonlító yt videókat, hát én nagyon pici különbséget látok, robbanás-égésnél igen de amúgymeg nem igazán)
és akkor a fentiek szerint jobban járok a virágboltos hdr tartalommal?
Egyébként én nekem a 4k nem hdr nem dolby vision tartalom is sokszor elég lenne , de olyat remuxban meg egyszerüen nem tesznek fel! vagypedig ami elérhető 4k remux DV, azon rajta van a normál (nem dv, nem hdr) sáv is és valahogy azt elő lehet csalni?
a webrip-webdl túlnövelt fényerővel(vagy kontrasztal gammával) vannak, a fekete is "fehéres" lehet van kivétel de sok az iylen úgyhogy 4k nem webrip-nem webdl lenne még jó dehogy mért van a mostaniak közül ilyenből alig azt nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged