Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
TV-t olcsóbb és egyszerűbb kicserélni, mint egy jó hangrendszert
; De még egy jó Soundbar is drágább, mint a TV.....
Ráadásul a hangrendszert sokkal ritkábban kell cserélni, ha jó....#16587: Ezt én sem értem. Szerintem is rengeteget nyom az élményen. Ezekről nekem az jut eszembe, hogy ha valaki összerak egy jó hangrendszert, akkor igazából, nincs olyan hogy kinövi, vagy már nem érdekli, mert ha filmet néz és teheti bekapcsolja, ha éppen nem akkor nem... Ilyenkor inkább az jut eszembe, hogy nem sikerült jó rendszert összerakni vagy kipróbálni és ezért nem működött az érzés....
Persze van aki a DV-re es a HDR-re is ezt mondja....
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
; De még egy jó Soundbar is drágább, mint a TV.....
Vhiktor