Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Nézd meg az erősítő és a TV CEC-cel kapcsolatos beállításait. Hátha valami ott nem jó, mert mennie kéne. Illetve mondtad, hogy Box-ról fogod hajtani, akkor próbáld meg annak a távirányítójával is.
Persze végső megoldásnak ott van még a hibrid kínai távirányító az ali-ról, ahol az IR részét be tudod programozni akár a TV-re akár az AVR-re. vezeték nélküli része meg kezeli a boxodat.
-
Gino20
őstag
Akkor valószínűleg sajnos "így jártál"
. Nem vagy ezzel egyedül. Én sajnos ez miatt sem tartottam mega C835-öt, mert nem működött a CEC, de nálam eldobálta az ARC kapcsolatot is 10-20 másodpercekre, majd újra kiírta, hogy ARC képes eszközt érzékelt. Ezt mondjuk 10 percenként eljátszotta. FW-el szórakoztam és sikerült addig eljutnom, hogy már nem dobta el az ARC-t és csak 2-3 másodpercre ment el a hang 10-20 percenként, de a CEC semmit nem javult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Nem vagy ezzel egyedül. Én sajnos ez miatt sem tartottam mega C835-öt, mert nem működött a CEC, de nálam eldobálta az ARC kapcsolatot is 10-20 másodpercekre, majd újra kiírta, hogy ARC képes eszközt érzékelt. Ezt mondjuk 10 percenként eljátszotta. FW-el szórakoztam és sikerült addig eljutnom, hogy már nem dobta el az ARC-t és csak 2-3 másodpercre ment el a hang 10-20 percenként, de a CEC semmit nem javult.
Vhiktor