Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenixy
senior tag
válasz
flash-
üzenetére
Szerintem nincs nagy eltérés. Más a felület, ki, melyiket kedveli jobban.
Viszont, ha Android TV-vel volt eredetileg a tied (mint az enyem is), akkor egyes Google TV verziók nem feltétlen teljesen kompatibilisek vele. Én felraktam a v496-os Google TV-t (azóta már 2 újabb verzió is kijött), de sok bajom volt vele.
Így egy régebbi v435-ös Google tv-re álltam át, ami jó volt, de többször elfelejtette a csatorna listát, így onnan frissítettem a v482-re, ami tökéletes (legalábbis nekem). A TCL-es Telegram csoportba is a v435 és v482-t szokták ajánlani Google TV-ből a C725-re.
Ha minden megy nálad jól, akkor nem feltétlen kell frissíteni Google TV-re. Én azért frissítettem, mert nem működött a telefonommal a Motorola Ready For (ez hasonló lehet, mint a Samsung Dex) a beépitett Chromecasttal, fekete kepernyőt adott, Androidon, és v496-os Google TV-n is, de v435 és v482-es Google TV-n működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Trollok komolyan
- Suzuki topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor