Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
flash- #14742 üzenetére
Ma este én magamnak teljesen megoldottam a gondot a service menüvel. A picture curve-ot személyre szabtam sok tesztelgetés árán és így nincsenek hirtelen contrast vagy brightness ugrások. Rájöttem hogy a service menüben történő turkálás után kell egy picture setting reset default-ra és akkor az átírt értékekre ugrik alapba. Innen már kedvem szerint tudtam állítani az ui-ból a dolgokat. Nem írok még ide értékeket vagy hogy mit hogy kell csinálni mert most tesztelés fázis van.
A gamma dologgal viszont egyetértek. Nálam a black lvl-t és a gammát is fentebb kellett venni hogy ne legyen full sötét a kép Dolby alatt. Az openHDR formátum meg megy pöccre gyönyörű kontraszttal, csak a DV miatt kell baszakodni ilyennel... Nekem eddig nem szimpi ez a Dolby Vision. Ennek FALD vagy oled-nél van szerintem értelme csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- E-book olvasók
- Háztartási gépek
- Házi hangfal építés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest