Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
flash-
üzenetére
Ma este én magamnak teljesen megoldottam a gondot a service menüvel. A picture curve-ot személyre szabtam sok tesztelgetés árán és így nincsenek hirtelen contrast vagy brightness ugrások. Rájöttem hogy a service menüben történő turkálás után kell egy picture setting reset default-ra és akkor az átírt értékekre ugrik alapba. Innen már kedvem szerint tudtam állítani az ui-ból a dolgokat. Nem írok még ide értékeket vagy hogy mit hogy kell csinálni mert most tesztelés fázis van.
A gamma dologgal viszont egyetértek. Nálam a black lvl-t és a gammát is fentebb kellett venni hogy ne legyen full sötét a kép Dolby alatt. Az openHDR formátum meg megy pöccre gyönyörű kontraszttal, csak a DV miatt kell baszakodni ilyennel... Nekem eddig nem szimpi ez a Dolby Vision. Ennek FALD vagy oled-nél van szerintem értelme csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor