- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
Nem nyomasztottam, kérdezett, válaszoltam!!
az kezd már nyomasztó lenni ahogy beleálltok abba aki segíteni próbál, azért mert nem egyezik a véleményetek! Inkább ülj le és nézd meg a saját tv-den azt amit én is tettem, és rájössz...ja hogy nem erdekel?oké elfogadom! De akkor ne állj belém,.azért mert én le teszteltem, és kimondom a tuti-t
szemelysekedést meg hagyjuk már jó?
Igazad van valakinél nem.probléma! De attól még jelen van!ezek tények!
Igen találtam ahogy lehet mindenben is találni...csak nem mind1 mit....de ez már szerintem nem ide tartozik -
szkutyi
addikt
válasz
ricsik #20137 üzenetére
Nagyon nehéz volt fotózni de megoldottam..érdemes megnézni a szőrmét.reszletek buknak bele a fehérbe dynamic tone mappinggal! Előbrn ez még látványosabb... [kép]
Talaltam még egy képet...totál ki ég a fehér itt már.. [kép]
Es itt van még egy, teois sokat tesztel vele: [kép]
Itt pedig komplett árnyékok buknak bele a vilagosba!: [kép] -
szkutyi
addikt
válasz
ricsik #20137 üzenetére
Star Trek hdr!. Dynamic tone mapping nélkül laposabb mint egy sdr, vele pedig annyira tolja túl a fényt hogy torzulnak az arc színeiy tónusai.
70% levett fenyerővel is még túl sok volt az 511hez képest ahol 100% fenyeron sem verte ki a szemem és megmaradtak a színek.
De nyilván ez is csak az én agyszuleményem...xd -
szkutyi
addikt
válasz
mikrofon #20134 üzenetére
Majdnem összes posztom a fekete csikokon emelkedett fekete szintről szólt, ami kiderült mindenkinél probléma hdrnél és dovi-nál..aztán pedig a dynamic tone mapping....511el.minden megjavult(kivéve a fekete színt a csikokon)
Gyártói megkeresésre(kb masfél hónapja beszéltem velük) az utolsó hivatalos frissítés c835-re az ota-n elérhető 511!
Telegram csoport nem a gyártó hozta letre, nem ő üzemelteti, nem hiába van ott is zárójelben az összes tavalyi modell az 562nèl és 582-nél.de ha jobban forognál ott, biztos láttad volna az ottani beszelgetesem a topik gazdákkal, ők is csak azt tudják alá támasztani hogy NEM DEDIKÁLTAN RÁ VALÓ.reszemről ennyi, mondtam csinálsz amit csinalsz, ha neked az tetszik oke, de ha valaki kérdezi, azért ne mondd azt hogy rá való MERT NEM ÚGY VAN!
Ui. Azt meg azért csak látom ha hibás vagy sem! Nyilván ha 511el nem lett volna javulás, menne vissza.... -
szkutyi
addikt
válasz
Qtya123 #20132 üzenetére
Tv visz szinte mindent!én etettem 60-80gigas remuxokkal, pl.avatar2 hdr remux.
Tudsz rá tenni vlc-t igaz az csak hdrben fogja játszani a dovi-t...(van olyAn vlc ami tudja a dovi-t)
Kábelen viszont csak max 100as lan van benne, így érdemes inkább wifi 5ghz, vagy usb-gigabit lan átalakított dugni a tvre! -
szkutyi
addikt
válasz
mikrofon #20126 üzenetére
Nem értem az ellenszenved sem!
Ahogy azt sem hogy honnan veszed hogy nekem hibás a tv-m..
Értem már Vhiktort miért mondta hogy ha az ember megmondja a frankót akkor még ő a szar...
Ha neked az 562 vagy az 582 tetszik, hagyd úgy! Látványos vakító a dynamic tone mapping ez tény...de 511 re vissza téve ég és föld az 511 javára....
562nnekem is jobban tetszett de csak az új menü és a működő cec miatt!
Nekem semmi bajom veled, és azt sem kerdojelezem meg, hogy minek vagy még itt...te se tedd kérlek! Attól hogy le lett cserélve egy oledre, lehet többet turkaltam nyomkodtam a tvt az összes fw-vel mint itt sokan mások..és nem mellesleg még tcl tulaj vagyok -
szkutyi
addikt
válasz
mikrofon #20126 üzenetére
Semmi rosszat nem mondtam ez csupán tény..Vhiktor is megmondja....nem jól működik a tv vele! Pont.van aki látja van aki nem...Vhiktor mérte is! Ezek nem idei modellek..nem idei hardverrel...attól hogy rá megy és úgy tűnik hogy jó, nem azt jelenti hogy az is! Elég megnézni a hdrt amit mondtam!!!!!
-
szkutyi
addikt
válasz
Parmezan77 #20042 üzenetére
Ja..streamingen van a hangsúly nem külső lejátszón.
-
szkutyi
addikt
válasz
Parmezan77 #20038 üzenetére
Azt nem tudod amit én fotóztam?
-
szkutyi
addikt
Az okés hogy dv-ben jön....de azon belül kepmodot kellene váltani...nem raknál be egy két fotót mi is lássuk amit te letasz..illetve mondtam csinálj egy adott jelenetről képet és megnézem másik két megjelenitőn ott milyen... lehetőleg inkább netflix-disneyplus,hbomax legyen
-
szkutyi
addikt
válasz
BlackJack21 #20015 üzenetére
Jó tudom vicces ezt pont tőlem látni..xd..de ennyi erővel vehet bármit is, ha épp a streaming a szar, az összes megjelenitőn ugyan azt a dv-t fogja kapni....
Azért előtte kellene tesztelni legalább egy belső lejátszón a.dovi-t hogy hello tényleg szar a tv vagy a stream.... -
-
szkutyi
addikt
Tedd dv vilagosra...bug-os szar az egész:/ sajnos
Ill van még egy szerviz menüs megoldás, mindjárt linkelem.
Meg is van: [link]
De közel sem hiszem hogy ez lenne..inkább ami nálam.volt..streaming nem.valo.dv-re...
De ma megnezem az oleden milyen...mert ha ott.is ilyen sötét akkor kuka a stream, ha nem, akkor tv bug..
Esetleg mondjnegy filmet egy adott jelenettel és lefotozom. -
szkutyi
addikt
válasz
mikrofon #19934 üzenetére
Neeem, nálam ez a dolog hónapok óta húzódik.nem.egy hirtelen döntés volt.
nekem már anno egy oled volt a vágyam, csak féltem a beégéstől...aztán mostanában elkezdtem utána nézni, stb, beszeltem Viktorral, mondták hogy már nem kell felni tőle okos használat mellett, plusz már van elég fenyero is...
-
szkutyi
addikt
Ami nagyon meglepett és jólesett, hogy van tcl-es csóka az euronicsban!.nagyon jót beszélgettünk, latszott rajta hogy érdekli a téma, nem csak ez a munkája, és nem elfogult!
Mediamarkt példát vehetne róla...xd -
szkutyi
addikt
Feltette valaki c835-re az új v582-es fw-t?
-
szkutyi
addikt
válasz
Parmezan77 #19835 üzenetére
562 azért volt sötét mert amit mondtunk is hogy a dynamic tone mapping balance hozza meg a fenyerot, csak az már más kérdés hogy túlzottan is...xd
Amúgy itt az 511: [link] -
szkutyi
addikt
válasz
Parmezan77 #19831 üzenetére
Nézem én is...szerintem nem való ez a 835-re..nem hiába van zárójelben ..már az 562 is túl vilagositott mindent...
Ha valaki feltette, ossza meg velünk tapasztalatát -
szkutyi
addikt
Be is bizonyosodott hogy az 562 nem jó a 835-re!
Hdr-en a tone maping sehogy sem jó!kikapcsolva kevés, bekapcsolva minden opción túl sokat tol!70% fenyerőre vissza véve is volt hogy vakitott... 511re vissza térve 100% fenyeron legfényesebb jelenetben sem bánt... -
szkutyi
addikt
Sziasztok! Fw511 maradhat a gyors indítás?vagy bug-os lessz a tv?
-
szkutyi
addikt
válasz
tomisanzero #19784 üzenetére
Lehet hagyom is a frászba.xd
-
szkutyi
addikt
Sziasztok!
HBO max dolby vision helyett hdr10ben indulnak el a filmek.
Nem tragédia de mi lehet az oka? Valahol olvastam hasonló problémát.de már nem tudom hol. -
szkutyi
addikt
válasz
Parmezan77 #19760 üzenetére
Zidoo z9x viszi nem?
-
szkutyi
addikt
Tegnap néztünk egy filmet zidoo z9x lejatszoval tv hangszóróval.
Olyan hiba volt hogy a beszéd jó halk volt, az akció jelenetek pedig hangosak...nagyon idegesítő. Mi okozhatja ezt?köszi.
Hangsáv DD AC3 5.1 -
szkutyi
addikt
válasz
ricsi0307 #19736 üzenetére
Az a baj rá mennek erre a dolby vision témára, az nem fontos nekik hogy nagy rakás szar amit csinálnak de a név legyen ott mert csalogató....közben egy sdrel nagyobbat ütne....én jobban örülnék ha lenne gomb amivel ki tudom választani a kép formátumot...inkább legyen egy jó sdr vagy hdr, minthogy egy mokolt szr dv....
Én arra is rá jöttem hogy a jó tv-vel kiderül a rengeteg realse "minősége"..... -
szkutyi
addikt
válasz
winters123 #19710 üzenetére
Na ezt nem tudtam!
Akkor viszont aki ért hozzá kérem írja le hogy működik-e minden gond nélkül, vagy stabilabb rá az 511?!
Nálam gond nincs!de ez még nem jelenti azt hogy biztos minden klappol!
Viszont a bot szerint mehet a T615T03-ra az 562.... [kép] -
szkutyi
addikt
válasz
SlágerTibo #19708 üzenetére
Csak a felrakas dátuma de ha megnézed, frisebb az 562...
-
szkutyi
addikt
válasz
SlágerTibo #19706 üzenetére
562 a legújabb, ott mas a gyors menü pl...motorháztető alatt nem tudom mit változtattak....az tuti hogy nekem.a 562vel előjött hdr-en belül a dinamikus tone mapping opciban 3.allitasi lehetőség...
-
szkutyi
addikt
válasz
Parmezan77 #19691 üzenetére
jezus nekem is leesett.xddd
-
szkutyi
addikt
Fényerő sdr esetén egyén függő szabadon állítható!
Nekem éjjel 10-20 nappal max 30! De ha nagy a fény szennyezés akár több is lehet..A megvasarolt pakk tartalmazza a 2-20pontos fehéregyensúlyt és színrendszer beállításokat.!
De a legpontosabb értékeket csak kalibralassal erheted el!
Játékhoz én nem tudok hozzá tenni, biztos van itt olyan aki játszik. -
szkutyi
addikt
Dolby vision esetében olyan realset szedj ahol nincs a filmbe kódolva a fekete csík...egyrészt.masrészt ez ilyen.....kb 1 hónapja masszívan rajta vagyok, arra rájöttünk hogy dv esetében ha bele van kódolva a fekete csík a filmbe akkor minimálisan de világít mindig, ha nincs azaz a tv rakja oda akkor fekete...de a fény átszivargasra egyenlőre nincs megoldás!
Nfo-ban ha 3840x2160 van , akkor bele van kódolva.
Ha 3840 x1600 akkor nincs bele kódolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest