Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nikon DSLR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Riasztó topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
válasz
szkutyi
üzenetére
Kicsit meg vagyok lőve, mert nem csak kijelzőnek használom a tv-t, hanem ezen keresztül mennek a streaming appok is, és gondolom a fw frissítések nem csak a képalkotással kapcsolatban tartalmaznak javítást, hanem rendszerfrissítéseket is. Másrészről meg már nagyon érik nekem is egy kalibrálás (eddig mindig közbejött valami, aztán sajnáltam rá hó végén a több tízezret) és utána gondolom lőttek az update-eknek, mert összekuszálhat bármit, az meg nem játszik, hogy per update újrakalibráltassam. De így hogy 5 év gari van a tv-re hosszú távon tervezek vele. Előző is 6 évig volt meg, sőt most a hálóban éli tovább az életét.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor