- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- CPU léghűtés kibeszélő
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stealth
senior tag
Kodihoz van Netflix addon, esetleg azon is ki lehetne próbálni az akadós filmeket.
-
Stealth
senior tag
Nyugalom!
Mindenki pattintson fel egy sort, vagy keverjen egy froccsot! EGS!
-
Stealth
senior tag
Én itt is tolom, ha érdekel valakit.
Link. -
Stealth
senior tag
válasz
Celtis #29588 üzenetére
Nálam az utolsó 2 szám nulla, a többi egyezik.
Nálad az új piddel akad a vérapó?Igen, írja is a képen ezt:
After the replacement of a main board you need to modify the project ID to fit the main board with the panel of the product.Telegrammra dobd be mindenképp a netflixes videód!!!
u.i.: Vhiktor tesztkészüléke is 38, nála sem akadt.
-
Stealth
senior tag
A PID-et meg lehet változtatni, de állítólag szívás. Sosem próbáltam a netről szedtem le.
TCL PID módosítás.
Csak saját felelősségre! -
Stealth
senior tag
válasz
Celtis #29570 üzenetére
Próbáld már ki a Noise reductiont is, a telegrammon mintha hasonló hibát látnék, mint a tiéd és ezt javasolták megoldásnak. Bár csak tv adásra írja, netflix rendben van.
Hello, I have a problem with the c745x2 model as shown in the video below. I tried all software from v098 to v141. While watching satellite broadcasts on the TCL TV application, at random times the frames in the video seem to drop and the screen flickers. It is quite evident in the scrolling text in the video. There's also the lip-syncing issue. The audio comes before the video. I am experiencing the same problems in another application that uses the VLC player infrastructure.
-
Stealth
senior tag
Elcsodálkozom sokszor, milyen igények vannak, nem csak TV-k felé, egyéb eszközök, szolgáltatások, szolgáltatók irányába is.
Az euronicsben láttam, hogy egy ember visszavitte az ott vásárolt telefont, majd flegmán közölte az eladóval, hogy nincsenek benne a telefonszámai. Kiderült, hogy nem a sim-kártyán tárolta a számokat, hanem a régi telón, és hiába tette át a szimet az új telóba, nem voltak telefonszámok.Egyből visszavett az arcból.
Ezt csak úgy leírtam. -
Stealth
senior tag
-
Stealth
senior tag
válasz
BreamHunter #29422 üzenetére
-
Stealth
senior tag
Valaki nézze már meg pls, hogy akad-e a Mátrix 4K DV-ben a Max-on.
Nálam se DV Dark, se DV Bright módban nincs akadás. 55C805...egyedi szoftveres. -
Stealth
senior tag
-
Stealth
senior tag
válasz
Pendragon911 #29357 üzenetére
Igen, C805-re.
Keress rá a korabbi.hu kifejezésre!@All
Nálam a Vérapó sem akad Netflixen, de Csak HD csomagom van, illetve egy frame dropottt mintha láttam volna. A mozgás teljesen folyamatos. -
Stealth
senior tag
@G-Bali & gab1ka
Várjatok még és nézzétek meg a profi tesztet a tv-ről, itt.
A többit meg nektek kell eldönteni. -
Stealth
senior tag
-
Stealth
senior tag
Nem szeretném itt szítani a tüzet.
Én többször leírtam, hogy semmi akadást meg aurát, meg fiszemfaszomokat nem tapasztalok C805-ön, mint itt egy pár ember (Egy fiszemfaszomról írtam: a képi beállítások megjegyzése, de arra is van megoldás).
Nekem a TV jól működik, minden felbontásban atom kép van, az android gyors. Hálózatra egy usb-lan átalakítóval van kötve, semmi bufferelés nincs a 4K filmeknél sem Kodi alatt. Netflix, Max is jó, sehol sem akad semmi.
Csak azért írtam le, hogy legyen már egy jó vélemény is a TV-ről. Remélem Vhiktor jól leteszteli a TV-t, azt majd lehet csámcsogni az eredményen. -
Stealth
senior tag
válasz
BlueSteel #29278 üzenetére
Vagy várj csak, nem a
villogó zakó
effektusról beszélsz? -
Stealth
senior tag
válasz
Vhiktor #29202 üzenetére
Megerősítem, frankón működik így.
A következőt javaslom:
1. Az SDR képpel kell kezdeni az adott forráson, majd megjelölni, hogy csak az éppen aktuális forrásra alkalmazza a képi beállításokat.
2. A következő legyen a HDR, itt is be kell állítani a képet. Nálam itt már nem lehet beállítani, hogy minden forrásra vagy csak az aktuálisra legyenek érvényesek a beállítások.
3. A harmadik a Dolby Vision. Nálam itt sem lehet beállítani, hogy minden forrásra vagy csak az aktuálisra legyenek érvényesek a beállítások.Én a NAS-sal kezdtem, lejátszó Kodi. A fentiek szerint beállítottam mindent.
Jött a MAX. Itt a DV-t kellett után állítani, az SDR-hez nem kellett hozzányúlni.
HDR tartalmat nem találtam a MAX-on, sokat nem is kerestem.Netflix. Nekem csak HD csomagom van. Az SDR értékekhez nem kellett hozzányúlni.
KábelTV (Vodafone, csak az ingyenes csatornák vannak). Az SDR értékeket be kellett állítani.
Hát lehetne ez egyszerűbb is. -
Stealth
senior tag
válasz
Vhiktor #29207 üzenetére
Elméletileg működhet szerintem, én sem próbáltam még.
A kérdésem inkább arra vonatkozott, hogy: mindig mondod a tesztjeidben, hogy a legjobb képmód a mozi (filmaker), színhelyes, gamma görbe, deltaE, stb.
Létezhet az, hogy egyes képmódok máshogy vannak beállítva(kalibrálva) gyárilag?
Mert ha nem, akkor külön képmódot kell választani és beállítani az általad javasolt dolgokat és elvileg kész. Nem tudom érted-e mire akarok kilyukadni. -
Stealth
senior tag
Kíváncsian várom Vhiktor tesztjét a C805-ről, vajon tapasztalja-e ezeket az anomáliákat.
Nálam annyi van, hogy nem vált képmódot a TV. SDR kontent után HDR és maradnak az SDR beállítások és fordítva is. Hiába váltok el a Mozi képmódról és vissza. Még a 20 pontos fehéregyensúly is marad az SDR. -
Stealth
senior tag
válasz
Pendragon911 #29183 üzenetére
-
Stealth
senior tag
válasz
Celtis #29139 üzenetére
Nekem Netflixből alap csomag van, de Max-on most nézem az Aquaman, Elveszett királyságot DV Dark módban és semmi sem akad, szép folyamatos a lejátszás.
300/20as netem van USB 3.0-ban van egy ilyen. Kábel van a router és a tv között.Azt észrevettem, hogy nem jegyzi meg a képmódokat, tehát manuál be kellett lőnöm a DV-hez tartozó fényerősséget és egyebeket.
Buktam az egyedi szoftvert szerintem. -
Stealth
senior tag
Megjött egy frissítés az 55C805-re, most frissít.
Sikeres telepítés: V135.001057 -
Stealth
senior tag
Írtam face-n a TCL electronicsnak, hogy mikor jön már FW update a C805-re és a C645-re, elolvasták, kíváncsi vagyok válaszolnak-e majd.
-
Stealth
senior tag
válasz
BlueSteel #28964 üzenetére
Letöltöttem. Nekem jó C805 (V098) és C645-ön is (V619).
Esetleg nem jó a szemem és/vagy egyedi szoftvert kapok - ezt többen állították már itt.Egyébként sokan szidják itt a tv-t, de azon kívül lehet még lejátszó probléma, app probléma, sávszélesség probléma, kódolás, stb.
Nálam a VC-1 kódolás teljesen nézhetetlen, a HEVC - mint a te megosztott dűnéd-, teljesen ok.
-
Stealth
senior tag
-
Stealth
senior tag
válasz
Vhiktor #28972 üzenetére
Itt.
Mondjuk ezek:
VC-1 1080p/23.976 (MKV w/TrueHD 5.1 audio)
VC-1 1080i/29.97 (MKV w/DTS-HD MA 5.1 audio)
A virágboltból nekem minden akadt ami VC-1, de ezek is amiket linkeltem most.
V028 és V98 dettó.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- Villanyszerelés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest