Új hozzászólás Aktív témák
-
BreamHunter
tag
válasz
Stealth #29415 üzenetére
“A sok a apró hibáról ír kb 5 ember”
Nálad beakadt a lemez?
Valakinek van valami hibája a tévével, észrevesz egy hibát, ide beírja ami a tévé topikja te meg jössz ezzel az 5 emberes hülyeségeddel és finoman elküldöd őket a fenébe.Érdekes módon mindig csak 5 ember ír ide hibákat? Sokszor 5 ember lesz az már. Én is befogtam a pofámat, rég nem írtam ide ergó cserélődnek az 5 emberek ezek szerint. Ugye?
Mikor nekem volt gondom nem név szerint, de én is megkaptam az 5 ember “sír” csak mantrádat!Mindenki érti már a topikban, hogy tövig nyalod a TCL-t, de el kell
keserítselek. Nem az a helyzet, hogy ez a tv olyan hű, de fasza lenne. Neked lehet rohadt nagy az ingerküszöböd, ha képtelen vagy belátni, hogy egyáltalán nincs minden rendben.
Nem a felhasználókban van a hiba, de te valahogy többségben olyan dehonesztáló hozzászólásokat írsz ami alapján az ember tényleg azt hiszi ő a hülye.Ne érts félre. Biztos vagyok benne, hogy szemtől szemben valahol söröznénk és jól elbeszélgetnénk, de itt a topikban egy kicsit soknak érzem az általad a TCL-t felmentő, pártoló hozzászólásokat a rengeteg hibáját figyelembe véve!
Minden tiszteletem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Pioneer VSX-521-K + Jamo Sub 210 + Videoton B32
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Ultra Soundbar 2 év garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 75QNED86T3A 75 colos 4K Smart 120HZ GAMING TV
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest