- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP EliteBook / ZBook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
FJC
senior tag
válasz
Lutyo1982 #16546 üzenetére
Dobj fel a laptopra valami DLNA progit (plex, Servio, stb), azt simán lejátszod pl.: VLC, Vimu Player (ez fizetős), stb...
A gyári média lejátszó is jól működik a TV-n (a Divx lehet, hogy problémás, azt még nem próbáltam (nincs már Divx filmem).
Hagyd az eredeti Firmwaret egyenlőre, ismerd ki a TV-t, utána változtass...
Nekem se adta még fel az 503-at -nem, is erőltetem... -
FJC
senior tag
-
FJC
senior tag
válasz
nagymolnar #16490 üzenetére
Nekem a 474 vann fenn, nem erőltette rá senki az 503-at.
-
FJC
senior tag
válasz
redbiro #16479 üzenetére
Mikor beüzemeled úgy is keres frissítést, azt hagyd neki.
Utána ne babráld...Kapcsold ki az auto update-t, olvasgasd néha a fórumot és mások tapasztalatai apján eldöntöd, hogy akarsz -e frissíteni.
Egy újabb firmware nem fog sokkal jobb TV-t varázsolni a meglévőből...
Persze ritkán vannak értelmes javítások is, de ne ugorj egyből egy újabb firmware -re, várd ki a bátrak tapasztalatait.
Sokaknak olyan elvárásai vannak az újabb és újabb firm -ekre, mintha elviszed a Suzukit olaj cserére és azt várod, hogy BMW legyen belőle... -
FJC
senior tag
Miért kellene egy külső Android eszköz a streaming miatt?
Semmi baj a streaming-el alapból.
A firmware problémát pedig, hogy oldja a külső eszköz? -
FJC
senior tag
válasz
Fail3D! #16167 üzenetére
A zip az OTA file azzal csak upgrade megy szerintem.
Neked egy régebbi IMG file kell (az előbb ISO-t írtam hibásan).
Itt olvass! : F.A.Q. and useful guides for TCL TVs [Flashing, Firmwares, etc] | XDA Forums (xda-developers.com) -
FJC
senior tag
válasz
ricsik #16161 üzenetére
Mint írtam direkt kapcsoltam ki.
Nem ugrok az új Firm.-re, várok vannak e rossz tapasztalatok az újjal.
Én is külső playert használok, ha nagy ritkán filmet nézek, de jó a belső is (nem fontos külső eszköz). A VLC is egészen jó.
A sok Stream csatorna mellett szinte teljesen elhagytam a film "beszerzést ."
-
FJC
senior tag
válasz
ricsik #16129 üzenetére
Pár ember véleménye alapján nehéz dönteni....
A fórumokon általában problémába futott emberek posztolnak, tehát ez egy negatív szűrő!!!
A problémák egy része meggondolatlan frissítgetéseknek köszönhető - szerintem (nem csak itt, hanem főleg külföldi fórumokon olvasva).Nekem 65c839 van, négy hetes.
Eddig semmi problémám nincs vele.
A gyári firmware van rajta 474 -es, még nem ajánlott frissítést, az automatikus frissítést letiltottam.
A kép, hang kiváló, a saját média lejátszója ugyan fapados, de a 24p filmeket röccenés nélkül viszi (igaz csak néhánnyal próbáltam. Volt benne HD és 4K).
Ez előtt is Android TV-m volt, ezért a Google TV nem idegen. -
FJC
senior tag
válasz
mikrofon #16119 üzenetére
Így van ,ez is egy vélemény.
De a tied is...
Mióta LCD TV -t használok, mindig használtam mellé dedikált média lejátszót, mivel a 24p filmek csak így kadencia helyesek a TV -ken (mostanában javul a helyzet, a nagyobb natív panel frekinek köszönhetően pl 120 Hz -gondolom).
Most is használok Mi Box 4k, Amilogic + CE média lejátszók, PC + MadVR.
Viszont ezen a TV-n még csak próbából használtam, mivel jól működik a saját lejátszója is (bizonyos filmeknél lehetnek problémái).
Láthatod, nem idegen számomra a kiegészítő eszközök használata.
Mindenki úgy használja a cuccait, ahogyan akarja, csak nem tetszik , ha valaki a saját véleményét, tapasztalatát úgy fogalmazza meg mint az igét a templomban! - Ez az én véleményemre is igaz!
Sokan információért jönnek egy ilyen fórumra és össze zavarja őket, hogy csak problémákkal találkoznak.
Az adott TV típus felhasználóinak száma (akik gond nélkül használják) nagyságrendekkel nagyobbak mint az itt problémákról beszámoló felhasználók száma. -
FJC
senior tag
Senkit sem szeretnék megbántani, de....
Nem értem miért vesz valaki Androidos TV-t, ha rácsatlakoztat kívülről egy másik Android eszközt?
Én, nem tapasztalok semmi problémát a belső lejátszóval, esetleg, ha valamely filmet nem szereti akkor lejátszom a VLC-vel, vagy ha valakinek van kedve görcsölni egy csomót, ott a KODI.
Ha valóban kadencia helyes lejátszást akar valaki akkor ott a Shield (drága), vagy vesz egy Amilogic-os media player-t (olcsó) és rátelepíti a COREELEC -et. -Bár ez is kínai....
De, ha valaki rinyál a kínai cuccoktól akkor miért vesz kínai TV-t???
Azt sem értem miért kell egyből ugrani mindenféle újabb és újabb szoftverre, azt erőltetve telepíteni és utána csodálkozni, hogy valami, nem ok.
Nekem 65C839 van és eddig minden ok (majd 4 hetes).
Egy valami ajánlott szerintem is, ha a gyors bekapcsolás aktív, akkor néhány naponta csináljon az ember egy teljes kikapcsolást (távkapcs. off hosszan nyomva).Én is ajánlom Vhiktor beállítási útmutatóját.
Köszönet a munkái ért!! -
FJC
senior tag
Az 5 éves gari regisztrációnál milyen képet kell feltölteni???
Nem találok róla infót... -
FJC
senior tag
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani, hogyan lehet a Google TV QR kódot újra elő varázsolni, hogy a Home app.-ban tudjam a kezdőlaphoz hozzáadni a különböző stream előfizetéseket (PL: Netflix)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Háztartási gépek
- Dune: Awakening
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest