- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
válasz
monchichi20 #12545 üzenetére
Tv hátulján van egy mic kapcsoló, azt kapcsold át, akkor kialszik a led.
-
gyűrű
addikt
válasz
zsolesz7503 #12523 üzenetére
Szervizt kell felhivni, de lehet hogy ők sem tudnak..
-
gyűrű
addikt
Nem használom a gyári youtube-ot a reklámok miatt,
de a smart tube appban minden rendben a V432-nél. -
gyűrű
addikt
válasz
eisento #12389 üzenetére
De minek?
A userek 95%-át nem érdekli, akit meg igen, az letölti pl. innen és telepíti...Ezek az IMG-s frissítések is kb. ugy vannak hogy valaki valahol a világ más országában, kiveri a balhét, aztán a szervíz küld neki egy linket hogy akkor tegye fel ... Aztán figyelik a telegram fórumot, ha sokaknál nincs nagyobb baj, akkor kegyesen, esetleg felteszik valamelyik szerverükre ota-ként.
-
gyűrű
addikt
válasz
GordonSamway #12382 üzenetére
-
gyűrű
addikt
válasz
laci laci #12377 üzenetére
Android tv alól ez a legujabb. GTV re van több is, de ha arra frissítessz újra be kell állítani mindent..
#12374 GordonSamway
Ha annyira jó neked az, akkor minek a frissítés?
A TCL soha nem írja meg mikor ad ki új verziót, sőt a legtöbb nem is érhető el OTA frissítéssel. -
gyűrű
addikt
válasz
GordonSamway #12372 üzenetére
Ez két hetes.... előtte volt hogy fél évig semmi sem volt..
-
gyűrű
addikt
válasz
GordonSamway #12354 üzenetére
Az nálam sincs bekapcsolva, és nem is kéne hogy bármi köze legyen a felbontáshoz.
-
gyűrű
addikt
válasz
GordonSamway #12350 üzenetére
És mi nem volt?
-
gyűrű
addikt
válasz
GordonSamway #12337 üzenetére
Nem.
Csak lehet nem tudja a full 4k120at. Attól még lehet jó alacsonyabb felbontáson. Persze 1% hogy a fw hibázik, vagy a ps .. Xsx em van, így nem tudok ebben segíteni, asszem nekem talán a legelső még a régi android TVs fwben volt jelvesztés 120hz nél, de az enyém másik kábel, más tv, más os. Akkor én kicseréltem a kábelt, de azóta már rég más fwk vannak, a probléma nem jött elő. -
gyűrű
addikt
A jelvesztés 99% ban kábel hiba. Francia tcl fórumon olvastam hasonlót, ott se hitte el a delikvens, aztán végül is a kábel csere oldotta meg. Persze ott van az 1%. abba lehet kapaszkodni.
-
gyűrű
addikt
válasz
Bandiahegyro #12299 üzenetére
Mert nem a rendes play áruházban keresel..
Tedd fel ezt a shortcutot -
gyűrű
addikt
válasz
eisento #12283 üzenetére
Különböző dolgokat hasonlitgatsz össze. A képbeállitások forrásonként mások. Sd vagy HD tv vs hdr vagy dv a streamen. Mindent szépen be kell lőni. Dinamikus szarokat mindet kikapcsolni. Forrásoként ... Addig nincs miről beszélni... Elmosódott lehet egy-egy beállítástól is. DV és hdr egész más fényerő mint egy tv adás. Pár napot lehet vele játszani ha nincs nagyobb gond. Ilyen önálló reset meg hasonlók után már kár vele szórakozni . Az én tvm 825 ami egész más, és nekem is sokáig jó volt a 418, de mostmár bátran mondom hogy a 432 jobb. Stabilabb, nincs pl. cec bug, a 24 fps is jóval simább, stb. Kicsi dolgokat is értékelni kell..
-
gyűrű
addikt
válasz
GordonSamway #12242 üzenetére
Hang nem csúszik nálad? ... mert kinti fórumokon is szinte mindenki az appoknál az erős hangcsúszást emlegeti. Csináltál reset all reset shopot, ami az img telepítés után kell?
-
gyűrű
addikt
válasz
HELLAFLUSH #12107 üzenetére
A teljes kikapcsolás az a beállításokban a gyorsinditás kikapcsolásával elérhető. Nálam a 432 nél semelyik anomália nincs ezek kozul, a 440et meg nem teszem fel, a bugok miatt.
@tomp azt már rég visszatettettem volna stabilra ha fennt lenne. 🙂
-
gyűrű
addikt
TCL tv fix 60hz dolby vision, de nincs atmos hang. Shield tv app 4k DV és Atmos hang, a következő rész automatikus inditásakor Is.🙂 Automatikus frekvenciváltás. Ugyanez a a kodin is. Firestick 4k max fix 60 hz 4K dv+atmos. Firestick kodi 4k dv + atmos auto frekiváltás. Coreelec 720p nincs atmos.
-
gyűrű
addikt
válasz
GordonSamway #12085 üzenetére
Már "rég" elérhető nyugi.
-
-
gyűrű
addikt
válasz
sortiefish #12033 üzenetére
Attól hogy újabb nem biztos hogy jobb is. Ezért írtam hogy oda vissza mehet. Ota csak felfelé számozva.
-
gyűrű
addikt
válasz
sortiefish #12030 üzenetére
Akkor miért kérdezed? Bármikor bármilyen IMG felmehet oda vissza..
-
gyűrű
addikt
válasz
sortiefish #12028 üzenetére
432 az ota Azt nem. . 440 és 427 és 407 et igen mert azok IMG=k.
-
gyűrű
addikt
Ezt tapasztalom én is a C825-ön. Fürgébb az UI, illetve a 24 fps-es anyagokat fluidabban játssza le mint a V414. Feketeszint is jobb.
A gamebar overlay pedig ami az FPS-t mutatja, az összes hdmi-n mutatja, nem csak az xboxnál, hanem pl a 4K maxon és a shielden is az aktuálisat.
Nem véletlen a javulás, hiszen ezekkel a fw-kel jönnek ki az idei tv-k is a C835 és a C735 is.
Eddig pirospont a TCL-nek. -
gyűrű
addikt
Először is, a rendszer minden újraindítás után letiltja a gamebar apk-t a C825 és 728-on..
Mentettem a rendszer apk-t az xprole fájlkezelőmben a letöltés mappába.
Újraindítás után beléptem a fájlkezelőbe, katt az alkalmazásra, telepítés, felülírja az aktuálisat.Aktiváltam az ALLM-et a beállításokban (a menü csak akkor aktív, ha xbox csatlakozik, és fut). Ezután indítom az xboxot vagy a ps-t. A tv azt mondja: automatikus játékmód észlelve..
Ezután nyomd meg a háromsoros hamburger gombot az eredeti távirányítón, és ott lesz lennt az új ikon, első ikon ami megjelenik a gyorsmenüben, a gyorsindítás sávban.
Katt erre állítsd be, amit akarsz, fps counter stb.
Ez működik a következő újraindításig. Minden újraindítás után újra kell telepíteni a gamebar apk-t... -
gyűrű
addikt
Meg még a színbeállitásokban van egy új pont a kékfényszűrő.
-
gyűrű
addikt
válasz
HELLAFLUSH #11951 üzenetére
-
gyűrű
addikt
válasz
HELLAFLUSH #11948 üzenetére
Nem. a C835
-
gyűrű
addikt
Néhány óra teszt után 65C825-ön..
V432 A rendszer működése sokkal simábbnak tűnik. A két gyorsmenün kívül más új menüpontot nem vettem észre. Mintha a kép is világosabb lenne, bár én eddig is visszavettem a fényerőt. Atmos, DV, stb működik mint eddig.
A kis 3 vonalas gombnak eddig nem volt funkciója a GTV-s fw-k alatt most újra lett..
Szóval részemről ajánlott fw. -
-
gyűrű
addikt
C728 / C825 GTV Ota Update V432
-
gyűrű
addikt
válasz
nickjames #11880 üzenetére
Fogalmam sincs, van akinél soha... Igen 728 ra is jó de csak ha GTV fut rajta, pl. 407, 413, 414. Az ATV s verziók már nem frissülnek ott a V083 volt az utolsó.
@Saccco #11878 az nincs. Jobb lenne egy olyan mint az összes többinél hogy system improved, some bugs fixed?
-
gyűrű
addikt
válasz
Black&White #11876 üzenetére
Jah... [link]
ota Update. -
gyűrű
addikt
Úgy néz ki ma vagy holnap lesz új fw a C825 re. V418 🙂
-
gyűrű
addikt
-
gyűrű
addikt
Természetesen az onkyo gyártotta. Ha azt így hívjuk, mert pioneer a belseje ill. közös gyártás. Amúgy meg nem volt olyan rég, hisz kb. fél éve hagyták jóvá az aqviziciót a voxxal, bár ott is volt valami huzavona. Nekem a jelenlegi tx-rz730 még jó, ez a második avr=em tőlük, de nem biztos hogy vennék már újat, onkyo néven. Valószínű hogy pár év kitérő után vissza fogok térni a yamahához, ahova régen is.
-
-
gyűrű
addikt
válasz
RVR400 #11724 üzenetére
Egy másik tv áráért én sem..
Nekem is samsungom volt előtte, sőt most is megvan másik szobában, de mégis megszoktam ezt gyorsan. Ami nekem kell azt meg megoldottam . Tudtam mit veszek, ismerem az ATV rendszert a shieldről.
A C825 képét meg nem cserélném el semelyikre sem, még túlhájpolt oledre sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fujifilm X
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest