Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
rii
nagyúr
-----biker monta :sztem ne írj be, majdnem mindenki ismeri ezeket, heti 3-6db ilyet kapok spamként.
rii mongya: okok, éppen ezé kérdesztem, gondultam hogy ingoványos a talaj, hogy weblapokat irkáljak be.... de van egy magyar, aszongyak jo, be kell irnom a cimet, kulonben nemtom mekkérdeszni, hogy mire érdemes: www.tavmunkas.hu... direkt nem linkeltem....
-----amugy nem ilyen klikkelgetősre gondoltam... meg ilyen email-esre, azokból már akkor kiűbrándultam, mikor még neki sem foktam ...
-----grafika, tördelés, (programozás is jó lenne :DDD ) adatggyüjtés, weblap készítés, flash, rencer felügyelet, vagy mi, mekfigyelés ... meg hasonlók.... a www.elance.com -ról aszongyák hogy nagyon jó, még egy hetilap is megemlítette a távmunkával kapcsolatban... aszt hallotam amugy, hogy még a munkaügyi köszpont is támogattya a távmunkát ...
Aktív témák
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- AKTIVÁLATLAN iPhone 16e 128GB Fehér -12 hónap Apple Gar - Kártya független
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest