Hirdetés
Aktív témák
-
-=V3rthil=-
őstag
Próba szerencse, majd kérdezősködöm, csak sajna azt sem tudom, hogy mit hova kellene forrasztani (mármint hogy milyen elrendezésben).
-
Dr.Burn
őstag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Peddig forrasztásal meglehetne oldani. Biztos van valami haverod aki megforrasztaná neked!
-
-=V3rthil=-
őstag
Ja, amúgy nekem nagyon bejött a cucc, csak így kijelző nélkül nem olyan jó. Mondjuk használom, mert már van kb 15-20 kis CDm. Szal szerintem érdemes beruházni. A Beatman is jó, mármint a II-es. Csak nincs távirányító + ID3tag (ami nekem eléggé hiányozna).
-
-=V3rthil=-
őstag
Magából a távirányítóból szakadt ki a vezeték (ami asszem 6 v 7 eres). Én nem nagyon értek hozzá, és nem is szívesen kísérleteznék vele..:( Amúgy nem is a zsinór szakadt el, hanem a forrasztások (mert azért szétszedtem)... :(
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Mennyibe kerül egy ilyen? És jó? (Mármint az MP3 lejátszó)
-
Den
veterán
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Hol és hogy szakadt el? Valszeg meg tudod csinálni, csak írd le pontosan mi és hol szakadt el.
-
-=V3rthil=-
őstag
Hi!
Az a gondom, hogy van egy Verbatim 8cm-es CD MP3 lejátszóm, és amikor leszálltam a villamosról, elszakadt a távirányító. Nem tudom, hogy ezt mennyire tudják megcsinálni, és hogy lehet-e kapni esetleg újat. Csakmert nem túl elterjedt cucc..:((
Aktív témák
- CORSAIR K100 AIR
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest