Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Ehhez bármilyen bluetooth eszköz jó, amit párosítani tudsz a telefonnal. Az eszközt kell meghekkeld, hogy legyen ki/bekapcsoló gombja.
Lehet egy rossz bluetooth füles, mintha itt olvastam volna róla az itcafe.hu főoldalán, hogy van már 3e forintért is .., vagy egy régi gps modul, amit már nem használsz, vagy csinálsz egy sajátot egy arduino és egy bluetooth modullal, ott korlátlan lehetőségeid lesznek.
A bluetooth near funkcióval ha érzékeli a tasker, akkor egyik állapot ennek az exit taskjához a másik állapot.
Azt tudomásul kell venni, hogy ez nem olyan mint egy olyan bt gomb ami pl a fényképezőt vezérli alapból, mert a telefon lehet csak több mp után veszi észre, hogy bekapcsolódott az eszközöd.
Én a bukósisakom bt interkomját bekapcsolom, összekapcsolódik a telefonnal elindul egy profil, amikor kikapcsolom az eszközt, akkor kikapcsolódik. Szerintem ez ugyanez mint amit te szeretnél.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Hálózatokról alaposan
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- iPhone 15 PRO 128GB fekete titán KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 júniusig Apple garancia! Akkumlátor 87%
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest