Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
csináltam egy task-ot, amivel 1 perc és 23 óra (cél a végtelen lenne, de ez is bőven elég) display timeout között váltogatok. [kép] Lehúzható gombok közé is betettem ezt. Azt hogy lehet megcsinálni hogy a gomb tükrözze a timeout mértékét? Jelenleg a 2 érték között váltogatva végig kéken, azaz bekapcsolva marad a kapcsoló. Jó lenne ha 1 perc timeout esetén szürke, és 23h esetén kék lenne
-
tonyrulez
őstag
Így csináltam. Időzítést hogyan kell?
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Új vagyok még a Tasker-hez, netes leírás alapján sikerült beállítanom hogy Google Calendar eventjei alatt lenémítsa a telefont. Tökéletesen működik, de a tapasztalatok szerint ez nem elég, ezért beállítanám úgy, hogy event előtt és után 5 percig tolja ki a némítást. Ezt hogy lehet beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest