Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Fali konzol lapos tévékhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
csináltam egy task-ot, amivel 1 perc és 23 óra (cél a végtelen lenne, de ez is bőven elég) display timeout között váltogatok. [kép] Lehúzható gombok közé is betettem ezt. Azt hogy lehet megcsinálni hogy a gomb tükrözze a timeout mértékét? Jelenleg a 2 érték között váltogatva végig kéken, azaz bekapcsolva marad a kapcsoló. Jó lenne ha 1 perc timeout esetén szürke, és 23h esetén kék lenne
-
tonyrulez
őstag
Így csináltam. Időzítést hogyan kell?
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Új vagyok még a Tasker-hez, netes leírás alapján sikerült beállítanom hogy Google Calendar eventjei alatt lenémítsa a telefont. Tökéletesen működik, de a tapasztalatok szerint ez nem elég, ezért beállítanám úgy, hogy event előtt és után 5 percig tolja ki a némítást. Ezt hogy lehet beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Gaming notebook topik
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest