Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
Valaki meg tudná mondani, hogy képernyőt hogyan kell kikapcsoltatni? Nem kell hogy a billentyűzár is aktiválódjon, de igazából az sem baj.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Közben kísérleteztem még, de úgy tűnik, az end call is működik elutasításra, a call %CNUM meg vissza is hívja az utolsó bejövő számot.
Igazából arra kell, hogy vissza tudjak hívni mindenkit egy gombnyomásra, így spórolok a környezetemnek.
Vettem egy jack aljzatba dugható smart key-t (50 centért
), és ezzel hívom meg a taskot. Így egy gombnyomás az egész. Tegnap csak annyi volt a baj, azért nem akart működni, mert a rövid nyomás esetén nem tudtam elérni a rendszernél, hogy ne headset felvevőgombjáként értékelje a jelet, és így az fogadta a hívásokat.A nyomás idejének megnövelésével viszont úgy tűnik, működik.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Keresztapper
senior tag
Abban tudnátok segíteni, hogy milyen action-ök kellenek egy taskba, ha azt akarom, hogy ezt meghívva az éppen bejövő hívást dobja el, és a hívó felet hívja vissza. A visszahívást már megoldottam, de az end call action az elején ahelyett hogy eldobná a hívást, felveszi azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.22
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), és ezzel hívom meg a taskot. Így egy gombnyomás az egész. Tegnap csak annyi volt a baj, azért nem akart működni, mert a rövid nyomás esetén nem tudtam elérni a rendszernél, hogy ne headset felvevőgombjáként értékelje a jelet, és így az fogadta a hívásokat.