- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Ezt szeretném megoldani: kellene egy Widget, amit, ha megnyomok, visszaszámol 1 óra 58 percet, és utána a telefon figyelmeztet. (rezgés, hang, mindegy.) Az lenne a legjobb, ha a widgeten is látnám, hogy mennyi van még hátra az 1 óra 58 percből. (igazából jó lenne a notification bar-ban is.) Ehhez van valami ötlet? Ilyesmit még nem csináltam.
-
icemad
nagyúr
válasz
kaciokos
üzenetére
Samsungnál már volt olyan gondom, hogy a mobilnet, és a wifi is ki volt kapcsolva, mégis jöttek az üzenetek az éjszaka közepén. Asszem a hely beállításoknál kellett kikapcsolni a wifi keresést. Egyébként valamelyik srác már megoldotta, csak nem tudom, hogy s6, s6 edge topikban, vagy az xda-n olvastam.
-
icemad
nagyúr
-
icemad
nagyúr
Nálam a tasker nem tudja pl. kapcsolgatni a mobilnetet és a GPS-t marshmallow alatt. Meg eddig használtam egy taskot, ami reggel 8-tól este 6-ig minden órában sípolt kettőt. 5.1.1-en jó volt, de mióta frissítettem 6.0.1-re azóta vagy sípol vagy nem. Itt valami hangerő állítási probléma lehet. Automagic programmal lehet pl kapcsolgatni a GPS-t és a netet?
Ha cikket nem is írsz, egy fórumtémát nyithatnál, hogy ne itt offoljunk. -
icemad
nagyúr
válasz
Tomjack
üzenetére
Amikor a cella infókat olvasod be, akkor legalább öt percet várj, és lassan sétálj körben a lakásban. Ha nagyvárosban laksz, ott 7-8 torony is van relatív kis területen. Lehet hogy másikra megy fel, nem arra, amit te beállítottál.
Szerk. Ha már otthon vagy, érdemes lehet az otthoni wifit is figyeltetni vele.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Azt hogy tudom megcsinálni, hogy az emaileket azonnal megkapjam, ha wifin vagyok, de ha mobilnetet használok, akkor csak 15 percenként szinkronizáljon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest