Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Ezt szeretném megoldani: kellene egy Widget, amit, ha megnyomok, visszaszámol 1 óra 58 percet, és utána a telefon figyelmeztet. (rezgés, hang, mindegy.) Az lenne a legjobb, ha a widgeten is látnám, hogy mennyi van még hátra az 1 óra 58 percből. (igazából jó lenne a notification bar-ban is.) Ehhez van valami ötlet? Ilyesmit még nem csináltam.
-
icemad
nagyúr
válasz
kaciokos
üzenetére
Samsungnál már volt olyan gondom, hogy a mobilnet, és a wifi is ki volt kapcsolva, mégis jöttek az üzenetek az éjszaka közepén. Asszem a hely beállításoknál kellett kikapcsolni a wifi keresést. Egyébként valamelyik srác már megoldotta, csak nem tudom, hogy s6, s6 edge topikban, vagy az xda-n olvastam.
-
icemad
nagyúr
-
icemad
nagyúr
Nálam a tasker nem tudja pl. kapcsolgatni a mobilnetet és a GPS-t marshmallow alatt. Meg eddig használtam egy taskot, ami reggel 8-tól este 6-ig minden órában sípolt kettőt. 5.1.1-en jó volt, de mióta frissítettem 6.0.1-re azóta vagy sípol vagy nem. Itt valami hangerő állítási probléma lehet. Automagic programmal lehet pl kapcsolgatni a GPS-t és a netet?
Ha cikket nem is írsz, egy fórumtémát nyithatnál, hogy ne itt offoljunk. -
icemad
nagyúr
válasz
Tomjack
üzenetére
Amikor a cella infókat olvasod be, akkor legalább öt percet várj, és lassan sétálj körben a lakásban. Ha nagyvárosban laksz, ott 7-8 torony is van relatív kis területen. Lehet hogy másikra megy fel, nem arra, amit te beállítottál.
Szerk. Ha már otthon vagy, érdemes lehet az otthoni wifit is figyeltetni vele.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Azt hogy tudom megcsinálni, hogy az emaileket azonnal megkapjam, ha wifin vagyok, de ha mobilnetet használok, akkor csak 15 percenként szinkronizáljon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi