Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Én nem használom ezt, talán ezért is maradt félkész nálam...

Megnézve a context súgóját azt írja, hogy "there is a call in progress", vagyis azt gyanítom, hogy egészen addig aktív marad, míg meg nem szakad a hívás. Vagyis csörgéstől egészen a beszélgetés végéig.
Próbáld meg feltételnek az Offhook profilt figyelni (ha nincs Event/OIffhook, hát készíts egyet
)!szerk: a task-ban amúgy nincs elvi hiba.
(#825) atillaahun
Amúgy a wifid az ki van kapcsolva menet közben? Mert túl egybefüggőnek látszik az aktivitási mércéje.
Wifi near az ki-bekapcsolgatja néhány percenként (asszem settings-ben állítható) kb 10 másodperc erejéig.
Nálad meg olybá tűnik folyamatosan megy. -
fil
őstag
Nekem nincs ilyen dokkolóm, úgyhogy nem tudom, hogy mekkora kellene. Az biztos, hogy egy kis gombelem méretű mágnest már érez. Szerintem a guglin találsz erre is valami infot.
Viszont úgy vettem észre, hogy elég közel kell lennie a mágnesnek. Viszont nekem nem is SG3 -am van, így ez sem mérvadó. -
fil
őstag
Na, az aztán tényleg nem egy régi darab

Mivel van van benne ezek szerint, akkor kísérletezés kérdése.
Onnan gondolom, mert az egyik kollégám a Defy+-ához vett egy tokot, amiben egy kis mágnes volt. Aztán azt vette észre, hogy a telefonja mikor kiveszi a tokból, mindíg aktív és car dock módban van.
Én is kipróbáltam, szétszedtem egy vinyót, kiszedtem belőle a mágnest és ha közel tettem a telefonom, átváltott car dock módba. (Kb. 10mm távolságra kellett tennem.)
Azért említettem, mert kell valami a telónak, amit érzékelni tud és csak arra a szitura jellemző.
Gondolom elég közel kell lennie a telónak a mágneshez. Viszont, ha már bekapcsolta akkor már nem fontos, feltéve, hogy a Taskerben csak a bekapcsolást állítod. -
fil
őstag
Nagyon régi a telefonod? Mert az újabb (Gingerbread-tól kezdve) az android energiagazdálkodása már nagyon jó. A BT ha csak készenlétben van szinte semmit nem fogyaszt.
Másrészt az is megoldható lenne, hogy bekapcsoljon
Feltéve, ha pl. van benne magnetic szenzor. Pl. egyes telók (vagy mindegyik? én csak a sajátomból tudok kiindulni...) onnan tudják, hogy dokkolva vannak, hogy a dokkolóban van egy kis mágnes amit érzékelnek. A tasker meg tudja figyelni a "dokkolás" állapotot.
Tehát a kocsiban el kell helyezned egy megfelelő mágnest a telefon közelében...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)!