Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Én nem használom ezt, talán ezért is maradt félkész nálam...
Megnézve a context súgóját azt írja, hogy "there is a call in progress", vagyis azt gyanítom, hogy egészen addig aktív marad, míg meg nem szakad a hívás. Vagyis csörgéstől egészen a beszélgetés végéig.
Próbáld meg feltételnek az Offhook profilt figyelni (ha nincs Event/OIffhook, hát készíts egyet)!
szerk: a task-ban amúgy nincs elvi hiba.
(#825) atillaahun
Amúgy a wifid az ki van kapcsolva menet közben? Mert túl egybefüggőnek látszik az aktivitási mércéje.
Wifi near az ki-bekapcsolgatja néhány percenként (asszem settings-ben állítható) kb 10 másodperc erejéig.
Nálad meg olybá tűnik folyamatosan megy. -
fil
őstag
Nekem nincs ilyen dokkolóm, úgyhogy nem tudom, hogy mekkora kellene. Az biztos, hogy egy kis gombelem méretű mágnest már érez. Szerintem a guglin találsz erre is valami infot.
Viszont úgy vettem észre, hogy elég közel kell lennie a mágnesnek. Viszont nekem nem is SG3 -am van, így ez sem mérvadó. -
fil
őstag
Na, az aztán tényleg nem egy régi darab
Mivel van van benne ezek szerint, akkor kísérletezés kérdése.
Onnan gondolom, mert az egyik kollégám a Defy+-ához vett egy tokot, amiben egy kis mágnes volt. Aztán azt vette észre, hogy a telefonja mikor kiveszi a tokból, mindíg aktív és car dock módban van.
Én is kipróbáltam, szétszedtem egy vinyót, kiszedtem belőle a mágnest és ha közel tettem a telefonom, átváltott car dock módba. (Kb. 10mm távolságra kellett tennem.)
Azért említettem, mert kell valami a telónak, amit érzékelni tud és csak arra a szitura jellemző.
Gondolom elég közel kell lennie a telónak a mágneshez. Viszont, ha már bekapcsolta akkor már nem fontos, feltéve, hogy a Taskerben csak a bekapcsolást állítod. -
fil
őstag
Nagyon régi a telefonod? Mert az újabb (Gingerbread-tól kezdve) az android energiagazdálkodása már nagyon jó. A BT ha csak készenlétben van szinte semmit nem fogyaszt.
Másrészt az is megoldható lenne, hogy bekapcsoljonFeltéve, ha pl. van benne magnetic szenzor. Pl. egyes telók (vagy mindegyik? én csak a sajátomból tudok kiindulni...) onnan tudják, hogy dokkolva vannak, hogy a dokkolóban van egy kis mágnes amit érzékelnek. A tasker meg tudja figyelni a "dokkolás" állapotot.
Tehát a kocsiban el kell helyezned egy megfelelő mágnest a telefon közelében...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- HP Elitedesk 800 G5 és G6 mini PC i5 9500 v. i5 10500// 16GB Ram // 256GB NVMe számla + gari több db
- Dell Precision 3440 és 3450 Core i7 10700 vagy 11700 // 32GB Ram // 512GB NVMe számla + gari több db
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest