Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
rum-cajsz
üzenetére
Amit ez mutat az minden, csak nem egzakt. Nekem múltkor azt "mutatta", hogy notebook USB-jéről 20! perc alatt feltöltődött az akksim 33%-ról 100%-ra. Illetve nem mutatta. Egyszer csak a szint felugrott 33-ról 100-ra, mindenféle köztes érték nélkül. A töltőáram 278mA volt.
-
air
nagyúr
válasz
üzenetére
Ezt nem igazán értem. A widget a főképernyőn jelenít meg információkat, vagy kapcsol valamit. Azt minek akarod programozottan "futtatni"? Futtatni alkalmazást lehet. Egyébként a widgetet "üzemeltető" alkalmazás folyamatosan fut.
És minek kitenni a főképernyőre egy GPS kapcsoló widgetet, és azt "futtatni" Tasker-rel, amikor a Tasker időzítetten tudja ki-bekapcsolni a GPS-t? -
air
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Kb. ég és föld.

-
air
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Végül is jó lett. De rájöttem, hogy nekem nem a képernyő kikapcsolását kellene figyeltetni, hanem a power gomb megnyomását. Ezt viszont még nem tudja.

-
air
nagyúr
B@sszus, ha megveszek, akkor sem tudom a projekteket importálni.

-
air
nagyúr
Rájöttem, hogy mit nem tud a Tasker. Azt az eseményt nem ismeri, ha a power gombbal zárom le a képernyőt.

Ugyanis nekem inkább annál az eseménynél kellene kikapcsolni a wifit.
Ha magától zárja a képernyőt, akkor nem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
air
nagyúr
"Android nem azonnal választja le a wifi-t képernyő kikapcsoláskor"
Ez szerintem nem pontos megfogalmazás. A Sony-n futó soha nem választja le.
Nálam az lehetett a baj, hogy valószínűleg túl gyorsan oldottam fel a képernyőt a lezárás után.
Mindenkinek köszönöm a segítséget!

-
air
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Értem, köszi, megpróbálom. Közben még tesztelem a mostani beállítást is, mert lehet, hogy így is jó lesz. Most 2-3x jó volt, és nem kapcsolt vissza.
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
"Exit task hozzáadása"
Nekem ilyen nincs. Csak a következő lehetőségek: add task, name, select different task, unlink task. 1.3.1-es Tasker.(#650) LordRajZoL:
Természetesen akkor nem.
Az általad írt opciók Samsung készüléken vannak, Sony-n viszont nincsenek. -
air
nagyúr
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Igen, lekapcsolja. De feloldáskor visszajön.

-
air
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Csak amikor kézzel bekapcsolom. De a képernyő lezárásakor kapcsoljon ki.
(A Samsungokban van olyan opció, hogy a Wifi alvó mód irányelve: a képernyő kikapcsolásakor; soha, hogyha a töltő csatlakoztatva van vagy soha.
Az első opció kikapcsolja wifit a kijelzővel együtt, de a képernyő feloldáskor visszakapcsolja. Ugyan ezt csinálja most a Tasker is. Mivel ez ott sem tetszik, ezért akarom megoldani a Sony-n hogy úgy menjen ahogy én akarom.)(#646) LordRajZoL:
Mi az az "Exit task"? Hol lehet olyat állítani?
Én így csináltam:
New Profile -> Event -> Display -> Display off -> New Task -> Net -> Wifi -> Set offCsináljak egy másik profilt is, amiben Display On-ra is Wifi off a task?
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Hogyan tudnám beállítani azt, hogy a képernyő lezárásakor kikapcsolja a wifit, de ha újra aktíválom a telefont, akkor a wifi ne kapcsolódjon vissza?
Az első része megy a dolognak simán, de a második felével nem boldogulok.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium
- ÚJ Razer Hammerhead True Wireless (2-gen) Bolti ár:33k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Nothing ear (stick) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)