Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
rum-cajsz
üzenetére
Amit ez mutat az minden, csak nem egzakt. Nekem múltkor azt "mutatta", hogy notebook USB-jéről 20! perc alatt feltöltődött az akksim 33%-ról 100%-ra. Illetve nem mutatta. Egyszer csak a szint felugrott 33-ról 100-ra, mindenféle köztes érték nélkül. A töltőáram 278mA volt.
-
air
nagyúr
válasz
üzenetére
Ezt nem igazán értem. A widget a főképernyőn jelenít meg információkat, vagy kapcsol valamit. Azt minek akarod programozottan "futtatni"? Futtatni alkalmazást lehet. Egyébként a widgetet "üzemeltető" alkalmazás folyamatosan fut.
És minek kitenni a főképernyőre egy GPS kapcsoló widgetet, és azt "futtatni" Tasker-rel, amikor a Tasker időzítetten tudja ki-bekapcsolni a GPS-t? -
air
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Kb. ég és föld.

-
air
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Végül is jó lett. De rájöttem, hogy nekem nem a képernyő kikapcsolását kellene figyeltetni, hanem a power gomb megnyomását. Ezt viszont még nem tudja.

-
air
nagyúr
B@sszus, ha megveszek, akkor sem tudom a projekteket importálni.

-
air
nagyúr
Rájöttem, hogy mit nem tud a Tasker. Azt az eseményt nem ismeri, ha a power gombbal zárom le a képernyőt.

Ugyanis nekem inkább annál az eseménynél kellene kikapcsolni a wifit.
Ha magától zárja a képernyőt, akkor nem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
air
nagyúr
"Android nem azonnal választja le a wifi-t képernyő kikapcsoláskor"
Ez szerintem nem pontos megfogalmazás. A Sony-n futó soha nem választja le.
Nálam az lehetett a baj, hogy valószínűleg túl gyorsan oldottam fel a képernyőt a lezárás után.
Mindenkinek köszönöm a segítséget!

-
air
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Értem, köszi, megpróbálom. Közben még tesztelem a mostani beállítást is, mert lehet, hogy így is jó lesz. Most 2-3x jó volt, és nem kapcsolt vissza.
-
air
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
"Exit task hozzáadása"
Nekem ilyen nincs. Csak a következő lehetőségek: add task, name, select different task, unlink task. 1.3.1-es Tasker.(#650) LordRajZoL:
Természetesen akkor nem.
Az általad írt opciók Samsung készüléken vannak, Sony-n viszont nincsenek. -
air
nagyúr
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Igen, lekapcsolja. De feloldáskor visszajön.

-
air
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Csak amikor kézzel bekapcsolom. De a képernyő lezárásakor kapcsoljon ki.
(A Samsungokban van olyan opció, hogy a Wifi alvó mód irányelve: a képernyő kikapcsolásakor; soha, hogyha a töltő csatlakoztatva van vagy soha.
Az első opció kikapcsolja wifit a kijelzővel együtt, de a képernyő feloldáskor visszakapcsolja. Ugyan ezt csinálja most a Tasker is. Mivel ez ott sem tetszik, ezért akarom megoldani a Sony-n hogy úgy menjen ahogy én akarom.)(#646) LordRajZoL:
Mi az az "Exit task"? Hol lehet olyat állítani?
Én így csináltam:
New Profile -> Event -> Display -> Display off -> New Task -> Net -> Wifi -> Set offCsináljak egy másik profilt is, amiben Display On-ra is Wifi off a task?
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Hogyan tudnám beállítani azt, hogy a képernyő lezárásakor kikapcsolja a wifit, de ha újra aktíválom a telefont, akkor a wifi ne kapcsolódjon vissza?
Az első része megy a dolognak simán, de a második felével nem boldogulok.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Google Home/Nest
- További aktív témák...
- Zbook Studio G8 15.6" 4K OLED érintő i7-11800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer PC Ryzen 5 5600GT Rtx 3060ti 8GB 16GB RAM 512GB SSD
- ZBook Firefly 14 G10 ,14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 27% ASUS ROG Strix OLED XG27AQDNG Monitor !
- 27% Samsung Odyssey G5 S27FG506SU OLED Monitor !
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox series x konzol
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)