Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Ez így ebben a formában azt jelenti: mostantól várj egészen addig - és óránként csekkold -, amíg a %AIR egyezik az "on" kifejezéssel.
Pontosítok: amíg ez meg fog egyezni azzal. Tehát ha már teljesül a feltétel, akkor nem vár tovább.Enter Task: nem fontos, bármi kamu megteszi itt és most.
Ha ez aktiválódik, azt vizsgálhatod a %PACTIVE változóval.
Vagy az egyszerűség kedvéért mondjuk itt beállítasz egy %Home változót és ezt beírhatod majd a ciklus feltételébe vhogy így: If %Home ~ 1. Stb.(#984) bogil99
Lehet az az oka, h már én se vagyok olyan türelmes, mint eleinte.
Újabban már csak rendelkezésre bocsájtom a forrásokat és irányt mutatok, ritkán csinálok meg mások helyett feladatokat manapság.
Nincs kedvem túráztatni magam (ingyen persze, a szabadidőm rovására), ugyanakkor még is én felügyelném ezt a topikot, vagy mi a szösz. Sajnálnám ha kihalna, miután annyi energiát öltem bele. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Notebook hibák
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Androidos tablet topic
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Zbook Studio G8 15.6" 4K OLED érintő i7-11800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer PC Ryzen 5 5600GT Rtx 3060ti 8GB 16GB RAM 512GB SSD
- ZBook Firefly 14 G10 ,14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 27% ASUS ROG Strix OLED XG27AQDNG Monitor !
- 27% Samsung Odyssey G5 S27FG506SU OLED Monitor !
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nincs kedvem túráztatni magam (ingyen persze, a szabadidőm rovására), ugyanakkor még is én felügyelném ezt a topikot, vagy mi a szösz. Sajnálnám ha kihalna, miután annyi energiát öltem bele.
de nem tudsz rávezetni, mert itt most minden türelmemet elveszítettem, és most megyek őrjöngeni.