Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
supercharley
üzenetére
Ezt én sem értettem, de azóta talán megértettem: az aktív profil nem az amire Te is gondolsz, hanem ami a Projektekben megadott feltételek alapján pillanatnyilag "aktivált" állapotban van.
Ha jól gondolom. Remélem megerősítenek a profik ebben a válaszomban.
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
supercharley
üzenetére
Igy van
MIvel a projektek szabadon átjárhatoak.
Értesitéssel nem találkoztam én lekapcsoltam csak icon van státuszon. A legördülö meg rendesen jelzi a futo Taskokat.
Viszont ha nagyobb változást csinálsz akkor érdemes Tasker off, leokéz, majd vissza s megint leokézz.
Van egy két Task ami nem aktivizálódik ha változtatod és a feltételek alapján futnia kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Mini PC
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Fehér Színben Állapot: Újszerű Karcmentes állapot 6 Hónap Garanciával
- Sandisk SSD PLUS 1 TB SATA SSD - 100%, 2 darab!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32MR50C-B Monitor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest