- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Canon EOS DSLR topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Én ma küzdöttem az autonotificationnal.
Van két profilom, az egyik arra gerjed, ha van egy Missed call, a másik arra, hogy SMS jött (ez event, a másik state). Mind a kettő azt csinálja, hogy addig játszik egy spéci dallamot öt percenként, míg meg nem nézem a hívót (el nem indítom az aktuális alapértelmezett tárcsázót), vagy meg nem nyitom az sms-t, Ma vettem észre, hogy ez a kettő valamiért egyáltalán nem dolgozik. 6.01-es android, eddig működtek. A hívó nevének beolvasója se hajlandó egy ideje menni, de az más tészta, igaz, lehet, hogy az ok közös.
Nézem a profilokat és úgy látom, nem érzékelik a megfelelő triggert vagy állapotot, a profilok bemenő feltétele nem akar kizöldülni.Próbáltam az autonotificationnal is, de annál sem. Ha beállítom, hogy az Üzenetek alkalmazás aktív értesítésére reagáljon (kiválasztottam az autonotification saját listájából, amit érzékelt), nem zöldül ki, pedig ott vár az olvasatlan SMS, ha negálom a feltételt, rögtön bezöldül. Mintha valami lenyelné a tasker és az autonotification elől a jelzést (ennek mondjuk ellent mond az, hogy a beállításnál mutatta, hogy ott van egy értesítés az üzeneteknél, még a küldő telefonszámát is látta), hogy volt nem fogadott hívás, van olvasatlan sms de nem tudok rájönni, mi lehet. Esetleg a Viber, a jabber, a skype vagy a zoiper? Az SMS-hez hozzáférést már mindegyiktől elvettem.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Angol mobilszám itthon?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- LEGO klub
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Temu
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Ps5 slim
- Logitech G920 PC/Xbox One kormány+pedál+váltó
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest